Тестове по английски, немски, италиански, испански, френски

За нас е удоволствие да определим езиковото Ви ниво безплатно!

Тестът за определяне на езиково ниво ще определи Вашата езикова компетенция. Първата секция на теста проверява познанията Ви по граматика. Във втората част на теста се проверяват лексикалните знания.

За нас

Отзиви от клиенти

Мирослава Величкова

Времето за посещение на курсовете е съобразено с всеки. Нивото на преподаване е много добро. Учителите са млади, весели и работят много добре.

Изпратете отзив

Тестът за определяне на езиково ниво ще определи Вашата езикова компетенция. Първата секция на теста проверява познанията Ви по граматика. В празните полета с Х или V отбележете верния отговор. Във втората част на теста се проверяват лексикалните знания. Отново с Х или V отбележете верния отговор. Маркирането на верните отговори става като кликнете в съответното квадратче и нанесете символа вътре в него.

Ако желаете да учите при нас, моля попълнете тест и отговорите изпратете на следния e-mail: test@intellect.bg . След като езиков специалист на ИНТЕЛЕКТ провери теста Ви, ще се свържем с Вас на посочен e-mail или телефон и ще Ви съобщим резултатите. При желание от Ваша страна, може да направите заявка от формата за заявки в сайта или да ни се обадите на тел. 0700 13002.

 

Нива на владеене на чужд език според Европейската езикова рамка

 

Тестове по английски език

Тестове по немски език

Тестове по италиански език

 

Тестове по испански език

Тестове по френски език

 

Попитай за цена:

0700 13 002 | 0878 465861