Издавате ли сертификат при завършено ниво?

За нас

Отзиви от клиенти

Радка Танкова

Приключвам второто си ниво в езикови училища Интелект и съм изключително доволна от резултата, който постигнах за тези 6 месеца. И преди съм посещавала езикова школа, но не успях да науча толкова, колкото тук. Много съм доволна от преподавателката Милена Христова. Часовете ни винаги започваха и свършваха навреме. Най-много ми допада това, че правихме много диалози и наученото се прилагаше на практика. Учителката преподаваше граматиката по разбираем и лесен за усвояване начин. Много интересно и полезно беше слушането на английски песни. Това развиваше уменията ни и ни показваше колко е полезно и приложимо всъщност да знаеш чужд език. За малкото време, което прекарах в Интелект превърнах английския от досаден и скучен език в много полезен и приложим . С удоволствие бих продължила обучението си тук при същия преподавател стига да имах тази възможност.

Изпратете отзив

Сертификати за успешно преминато обучение, се издават само на обучаеми, които са присъствали на минимум 60% от занятията и са показали успеваемост от тестиранията (текущи и финален тестове) – минимум 70%, за съответното ниво на обучение.

Сертификатът е разработен по европейските езикови стандарти и финалната оценка е съобразена със стандартизираните нива на езикова компетентност.