Дарифицирай

За нас

Отзиви от клиенти

Милен Вълканов

Отлично. Екипът в Интелект е страхотен и съм благодарен за помощта и грижите, които полагат за обучението ми.

Изпратете отзив

 Езикови училища Intellect - дългогодишен партньор на И АЗ МОГА - създава този проект за фирми и корпоративни екипи, които имат желание да проверят езиковото си ниво и в същото време да подкрепят деца в нужда.

Това става възможно чрез екип от професионалисти на Intellect, който извършва тестване със специална механика, комбинираща традиционен модел на изпитване с модерните технологии за проверка на нивото на владеене на чуждия език на служителите или екипа на дадена фирма.

Стойността за проведените тестове се дарява за подпомагане програмите на I CAN TOO в помощ на деца със специални нужди. Нещо повече – всички участници в теста получават документ, удостоверяващ нивото на езикова компетентност, а фирмата - сертификат за дарение, чрез който официално става дарител на И АЗ МОГА.

 В 21-ви век, доброто владеене на чужд език е нещо повече от добавена стойност към уменията на всеки човек. Предимствата за бизнеса, личностното и кариерното развитие го превръщат в един от основните фактори за развитие, както на отделния човек и обществото, в което живее, така и на бизнеса от всяка индустрия.

 

Включете се И ВИЕ!

 

За повече информация: office@icantoo.eu; +359 885 277 342
www.icantoo.euwww.intellect.bg

Попитай за цена:

0700 13 002 | 0878 465861