Нашият екип

Езикови училища Интелект – 16 години опит в преподаването на английски, немски, италиански и испански. Какво предлагаме:

- Съвременна методика за преподаване на чужди езици
- Интерактивни технологии на обучение
- Индивидуален подход към всеки един от обучаващите се
- Допълнителни консултации по време на обучението
- Бърза реализация на поставените цели

За нас

Отзиви от клиенти

Иванка Гаврилова

Много мили, внимателни, добри и най-вече добри професионалисти.

Изпратете отзив
Силвия Рангелова

Силвия Рангелова

Преподавател: Английски език

Обичам работата си: Работя със страхотни хора и много обичам своите съученици .

Интелект е най-доброто място: Всеки ден се срещам с положителната  енергия на моите любознателни ученици .

Ивелина Гешева

Ивелина Гешева

Управител

Обичам работата си: защото ми доставя удоволствие, среща ме с нови хора и ме поставя в различни ситуации -успешният изход от тях пък е онази мотивация, която ме кара да продължавам смело напред.

Интелект е най-доброто място: защото всеки работен ден в Интелект е ново начало. Всеки нов клиент е един постигнат успех.

Радостина Стаменкова

Радостина Стаменкова

Мениджър: Корпоративен отдел

Обичам работата си: защото ме среща с хора, които споделят една от моите лични ценности, а именно – стремежа към знания! Имам възможността да помагам в намирането на нещо търсено – това носи удовлетворение. Работата ми дава свободата да разгръщам текущия си и да развивам нов потенциал. Когато си „екипиран“ с отговорни, можещи и всеотдайни хора, когато ежедневно вършиш нещо, което харесваш, тогава не делиш седмицата на делници и празници – тогава наричаш работата си удоволствие!

Интелект е най-доброто място: защото тук работят хора, които обичат това, което правят – респективно генерират най – доброто от себе си, а това е гаранция, че крайният продукт – обученията, са с premium quality! Езикът е богатство, а Интелект е фабрика за богати хора!

София Велинова

София Велинова

Мениджър: централен офис

Обичам работата си:  защото в края на работния ден винаги има клиент, в чиито очи прочитам удовлетворение от добре свършената работа, в чиято усмивка се долавя радостта от изкачването на още едно стъпало от пътя към успеха.

Интелект е най-доброто място: Ако трябва да определя Интелект с една дума, то това ще бъде – качество. Качествено обучени курсисти, качествени преподаватели, страхотен екип. Всичко това е правилната формула за успех.

Илияна Илиева

Илияна Илиева

Мениджър: филиал Лозенец

Обичам работата си: защото ми дава възможност всеки ден да се срещам с мотивирани и амбициозни хора, които искат да усъвършенстват себе си. Когато успееш да помогнеш на човек да постигне целта си, се чувстваш наистина полезен и удовлетворен от постигнатото. 

Интелект е най-доброто място: защото всеки един клиент получава лично отношение и внимание. В Интелект човек обогатява себе си като личност – със знания, нови приятели и нови възможности за бъдещето.

Ванеса Михайлова

Ванеса Михайлова

Мениджър: филиал Младост

Обичам работата си: защото обичам разнообразното ежедневие, изпълнено с динамични хора и много знания. Обичам да виждам удовлетворени от себе си хора, които не по задължение, а с желание идват, учат и се развиват. Всеки нов ден е ново предизвикателство, а ние сме готови за това, което предстои. 

Интелект е най-доброто място: да научиш нещо ново и то в приятна среда. Да срещнеш хора с твоя мироглед и ценности. Да доизградиш себе си, а по пътя да имаш подкрепата на професионалисти. Именно инвестицията в знания носи най - добрата лихва.

Общо: 25