Отзиви от клиенти

Езикови училища Интелект – 16 години опит в преподаването на английски, немски, италиански и испански. Какво предлагаме:

- Съвременна методика за преподаване на чужди езици
- Интерактивни технологии на обучение
- Индивидуален подход към всеки един от обучаващите се
- Допълнителни консултации по време на обучението
- Бърза реализация на поставените цели

За нас

Отзиви от клиенти

Свeтослав Кадиев

Поздравявам екипа на езикова школа Интелект за професинализма и приятната учебна обстановка. Процеса на обучение е съобразен с индивидуалните нужди на курсистите. Впечатление ми направи отличната комуникация с ръководството на школата и обратната връзка с учащите.

Изпратете отзив

Теменужка Драгнева

Винаги съм обичала да правя нещата интуитивно, да спазвам определена последователност и да получа трайни резултати. С Езиков център Интелект това ми се отдаде.

Петя Симеонова

Завършвам трето ниво по английски език в езиков център ИНТЕЛЕКТ. На всеки решил да учи език казвам: Това е мястото! :-)

Елисавета Янева

Много се радвам, че случайността ме срещна с Вас. Харесва ми мястото, където се провежда курса. Бих искала да изкажа своята благодарност на Асена Добрева за нейното добро отношение и уменията и като преподавател!

Добър екип сте и със сигурност бих ви препоръчала!

Галина Маркова

If you want to learn to speak english and feel comfortable when using  it,
if you want to have a learning experience that combines fun and creativity,
if you want to find your own individual way in conquering the language, 
call  INTELLECT

Николина Петкова

Спокойната атмосфера, методиката на работа, както и изключителният професионализъм и опит на преподавателите ми помогнаха бързо и лесно да усвоя езика.

Анна Дункова - БТК

В Интелект завършвам второ ниво по английски език и съм изключително доволна от учителката си,от малката група  и от приятната атмосфера,в която имам възможността да изучавам любимия си език. С удоволствие ще продължа и в по-горно ниво защото смятам, че това е наистина подходящо място за изучаване на чужд език. Благодаря на целия екип на Интелект за професионализма и доброто отношение!!!

Свeтослав Кадиев

Поздравявам екипа на езикова школа Интелект за професинализма и приятната учебна обстановка. Процеса на обучение е съобразен с индивидуалните нужди на курсистите. Впечатление ми направи отличната комуникация с ръководството на школата и обратната връзка с учащите.

Георги Димитров

Поради желанието си да бъда искрен, искам да споделя, че в началото на взаимодействието си с “Интелект” подхождах и аз, както и останалите ми колеги с известни колебания, резерви... Все пак на пазара е пълно с езикови школи и всяка една от тях е една от многото. Очаквахме строги и намръщени преподаватели на възраст, близка до пенсионната, дисциплина и “училищна” атмосфера в часовете. Гледахме на това обучение просто като на една от необходимите поредни и да си призная малко досадни стъпки по пътя на служебното ни развитие.

Николай Тодоров

Английският език в езиков център Интелект е на много добро ниво на преподаване. Фирмата има индивидуален подход към всеки свой ученик. Смятам, че за желаещите да започнат да изучават бизнес английски ще бъде от голяма полза ако се обърнат към езиков център ИНТЕЛЕКТ. Съчетаването в учебните занятия на превод, разговори и слушане на оригинален текст на английски по системата Business opportunities определено води до бързи резултати в усвояването на езика.

Албена Дамянова

Много съм доволна от курса. Преподава се систематизирано и ясно. Правят се много упражнения и тестове, което е добре за усвояването на езика.

Общо: 46