Немски език за деца

Всеки родител иска най-доброто за детето си. От 16 години създаваме най-добрите програми за обучение на Вашите деца. Всяко дете получава индивидуално внимание и грижа. Радостта и усмивките на малките ни ученици ни правят все по-добри. Професионализмът ни е добре познат сред родителите на курсистите ни. За това получаваме доверието им година след година. Ако сте решили да записвате детето си на курс, заповядайте при нас за безплатен езиков одит.

Курсове за деца

Отзиви от клиенти

Мирослава Величкова

Времето за посещение на курсовете е съобразено с всеки. Нивото на преподаване е много добро. Учителите са млади, весели и работят много добре.

Изпратете отзив

Езикови училища Интелект е точният избор, за да стартирате или обогатите знанията по немски език на Вашето дете. Ние ще подходим с изключително внимание към всеки ученик, ще въведем чуждия език по най-лекия и приятен начин, с множество песни, занимателни игри и разказване на приказки. Програмата за обучение предвижда индивидуален подход към всички малки и големи деца, като се обръща внимание на граматическия и лексикален материал в уроците и на предвидените след тях тестове. Независимо дали децата са по-големи или са на 2-3 или 4-5 години, родителите ще могат бързо да видят постигнатите резултати в курса.

 

nemski_kikus  german_planet  german_tamburin 

Попитай за цена:

0700 13 002 | 0878 465861