Английски за възрастни

Обучение и курсове по английски език за възрастни за начинаещи и напреднали. Интензивно и полу-интензивно обучение по общ, специализиран, сертификатен и бизнес английски.

Курсове за възрастни

Отзиви от клиенти

Диляна Кисимова

Курсът е на добро ниво и ми беше доста полезен. Начина на преподаване ми харесва, защото нещата се поднасят разбираемо. Също така е добре, че сме малка група.

Изпратете отзив

Усвояването на чужд  език е предизвикателство за всеки. Като фирма с дългогодишен опит, ние от Езикови училища Интелект можем да ви предложим изключително разнообразие от курсове по английски език за възрастни. Обучението ни е подходящо както за напълно начинаещи, които сега навлизат в езика, така и за напреднали, които могат да изберат бизнес, разговорен или общ английски, сертификатни или специализирани курсове. Гъвкави във всяко едно отношение, ние можем да Ви предложим професионално отношение и индивидуален подход, за постигане на максимални резултати.

Различните сфери на работа предполагат владеенето на английски език с различна насоченост. Заповядайте при нас да профилирате английския си, ако сте юристи, адвокати, фармацевти, ако работите в реклама, маркетинг, счетоводство, финанси, информационни технологии (IT), логистика, транспорт, авиация, ако сте в сферата на модната, автомобилната индустрия или се занимавате с футбол или набиране на персонал. Ще Ви научим успешно да правите бизнес презентации, да водите преговори и срещи, да пишете имейли. Специално изготвеният от нас учебен план може да се отнася за група или за индивидуална форма на обучение. Преподавателите ни са квалифицирани специалисти, с които можете да проведете учителска среща или консултация и да разберете кой подход е най-подходящият за Вас и колко интензивно да изучавате езика. След приключване на курса имате възможност да се явите на Oxford test of English и да получите международен сертификат, удостоверяващ владеенето на езика. Доверете се на нашето професионално отношение!

 general_english business_english  certificate_english  specialized_english 
 individual_teaching speaking  career_en  intensive

Попитай за цена:

0700 13 002 | 0878 465861