Бизнес английски

Езиковата компетентност е изключително важна. Ние предлагаме пълен спектър от курсове за възрастни. Освен за удоволствие при нас може да научите чужд език, който да използвате в бизнес среда, да се научите не просто да четете и пишете на чуждия език, но да разбирате и мислите на него. Подходящото време да започнете Вашия курс е днес. Обадете се още сега!

Курсове за възрастни

Отзиви от клиенти

Нина Ангелова

Имате страхотен преподавател – Милена Христова. Аз лично съм доволна от курса. Дават се допълнителни материали и възможност за усвояване на материала. Малко повече практика в говоренето би ми помогнала.

Изпратете отзив
BUSINESS RESULT Starter A1

BUSINESS RESULT Starter A1

BUSINESS RESULT Starter е начален курс, който полага основите на английски език в бизнес средата. Той разглежда ключови моменти, като писане на имейли, телефониране, общуване лице в лице, за да Ви подготви да използвате езика на едно базисно ниво в различни типични ситуации.
повече
Бизнес английски A1-A2

Бизнес английски A1-A2

BUSINESS RESULT Elementary Ви дава възможност да разгледате реални съвременни случаи и да упражните научения материал във Вашата работна среда. Това е първата учебна система с интегрирана интерактивна работна тетрадка, която е съвкупност от множество интересни и предизвикателни задачи.
повече
Бизнес английски А2-B1

Бизнес английски А2-B1

BUSINESS RESULT Pre-intermediate Ви дава възможност да разгледате реални съвременни случаи и да упражните научения материал във Вашата работна среда. Това е първата учебна система с интегрирана интерактивна работна тетрадка, която е съвкупност от множество интересни и предизвикателни задачи.
повече
Бизнес английски B1-B2

Бизнес английски B1-B2

BUSINESS RESULT Intermediate Ви дава възможност да разгледате реални съвременни случаи и да упражните научения материал във Вашата работна среда. Това е първата учебна система с интегрирана интерактивна работна тетрадка, която е съвкупност от множество интересни и предизвикателни задачи.
повече
Бизнес английски B2-C1

Бизнес английски B2-C1

BUSINESS RESULT Upper-intermediate Ви дава възможност да разгледате реални съвременни случаи и да упражните научения материал във Вашата работна среда. Това е първата учебна система с интегрирана интерактивна работна тетрадка, която е съвкупност от множество интересни и предизвикателни задачи.
повече
Бизнес английски C1-C2

Бизнес английски C1-C2

BUSINESS RESULT Advanced Ви дава възможност да разгледате реални съвременни случаи и да упражните научения материал във Вашата работна среда. Това е първата учебна система с интегрирана интерактивна работна тетрадка, която е съвкупност от множество интересни и предизвикателни задачи.
повече
Общо: 6