English for Careers

Системата на Oxford University Press English for Careers е специално разработена програма за хората, ориентирани към изграждане на кариера, които искат да придобият допълнителни познания относно специфичния език, информацията и уменията, от които се нуждаят за да се реализират в предпочетената от тях професия. С помощта на системата обучаемите имат възможност да проговорят специализирания английски за нуждите на своята кариера в сферата на търговията, туризма, медицината и техниката. Информацията, която учебната система предлага, е автентична и съвременна, тъй като е представена от експерти в индустрията.

Курсове за възрастни

Отзиви от клиенти

Йоана Георгиева

Мисля, че хората от екипа на Интелект, с които се срещнах по време на курса са добри професионалисти. Моята преподавателка по време на курса направи всичко възможно всеки от нас да извлече максимума от него.

Изпратете отзив
TOURISM A2-B2

TOURISM A2-B2

Този курс е предназначен за всички, работещи в сферата на туризма, контактуващи с клиенти от различни страни. Обучаемите развиват лексикални и граматически умения на езика, които са изключително полезни в осъществяването на ефективна комуникация. Независимо дали ролята на обучаемите в туризма е административна или мениджърска, те ще успеят да се справят адекватно с поставените задачи и приложат необходимото в работата си. Обучаемите трябва да имат покрито ниво А1, за да се включат в този курс.
повече
NURSING A2-B1

NURSING A2-B1

Nursing е специално създаден курс за нуждите на медицинските сестри и работници. Той развива лексикални и езикови умения, които са необходими при работата в медицинска среда. Курсът обръща внимание на ключови моменти и подготвя за по-лесна комуникация на работното място.
повече
MEDICINE B2-C1

MEDICINE B2-C1

Този курс развива и обогатява лексиката и езиковите умения, които са необходими на всяко медицинско лице, за да прочете и разбере текст на медицинска тематика. Курсът помага за успешното вземане на изпити, за лесната и ефективна комуникация на медицински конференции, събития и семинари, както и за ефективното и точно общуване с пациенти и колеги.
повече
FINANCE  B1-B2

FINANCE B1-B2

Този курс е подходящ за хора, работещи в сферата на финансите и финансовите услуги. Курсът предлага усвояването на необходимите лексикални езикови умения за ефективна комуникация на работното място. Системата предлага разнообразни практически упражнения, които да подпомогнат развитието на финансовата кариера на обучаемите.
повече
ENGINEERING  B1

ENGINEERING B1

Този курс е подходящ за хора, които искат да се научат да общуват лесно и ефективно в областта на инженерната индустрия. Курсът покрива разнообразие от дисциплините на инженерството: механика, електроника, електротехника, дизайн, материали и други. Специално внимание се обръща на изчисленията и на терминологията, типична за сферата на инженерството. Курсът е предназначен за обучаеми, които са покрили ниво А2.
повече
COMMERCE  A2-B1

COMMERCE A2-B1

Курсът е подходящ за хора, работещи в търговската сфера или занимаващи се с търговия директно с клиенти и доставчици или посредством други фирми. Обучаемите могат да обогатят лексиката си и да развият умения, които са необходими за ефективното общуване на английски език във формална и неформална среда на работното място.
повече
Общо: 6