Общ английски език

Езиковата компетентност е изключително важна. Ние предлагаме пълен спектър от курсове за възрастни. Освен за удоволствие при нас може да научите чужд език, който да използвате в бизнес среда, да се научите не просто да четете и пишете на чуждия език, но да разбирате и мислите на него. Подходящото време да започнете Вашия курс е днес. Обадете се още сега!

Курсове за възрастни

Отзиви от клиенти

Петър Янев

Уважавам преподаватели като Милена Христова. Доволен съм от начина и на преподаване и точността. За мен това ниво беше успешно завършено и се надявам да вървя добре и занапред. Материалът е интересен със средна трудност, но при полагане на старание от страна на курсистите и преподавателя се достига до крайната цел.

Изпратете отзив
New English File Beginner

New English File Beginner

New English File Beginner е подходящ за Вас, ако никога не са изучавали английски език, или ако сте решили да изградите знанията си с по-бавно и градивно темпо. Ще Ви покажем колко лесно и забавно е да се учи английски с автентични текстове за четене и слушане, както и разиграване на ежедневни ситуации. В часовете на този курс ще отделите изключително внимание на произношението и изграждането на увереност в разговорите на английски език.
повече
Английски език А1

Английски език А1

New English File Elementary има ясно поставена цел да накара всеки един от Вас да говори на английски език. Независимо дали сте изучавали езика или не, тук ще можете с добро темпо да усвоите основните граматични структури и да си набавите необходимата лексика. Знанията Ви ще бъдат подкрепени с упражнения върху английското произношение, което е неразделна част от изучаването на един език. Ще можете адекватно да проведете разговор на английски на разнообразни теми от ежедневието.
повече
Английски език А2

Английски език А2

New English File Pre-intermediate изгражда увереност в употребата на основни граматични структури в езика. Тук не само ще обогатите речника си с нова лексика, но и адекватно ще проведете разговор във всяка една ситуация от реалния живот. Ще стимулираме непрекъснато Вашия ентусиазъм с интригуващи текстове и истории. Ще Ви предоставим много полезни практически упражнения за усъвършенстването на Вашия английски език.
повече
Английски език В1

Английски език В1

New English File Intermediate е нивото, което има за цел да активира пасивните Ви знания по английски език и да Ви даде увереността да използвате езика с лекота. Представените истории и ситуации ще Ви мотивират да участвате активно в дискусиите в часовете. Освен това ще можете по-задълбочено да се запознаете с английската граматика и лексика.
повече
Английски език В2

Английски език В2

New English File Upper-intermediate поставя от самото начало на курса ясни цели по отношение на езиковите умения и точността в изказа. Нивото предлага много разнообразни възможности за усъвършенстване на езика в динамична среда. Забавлявайки се, ще постигате зададените по-високи цели откъм граматика и лексика. Ще Ви срещнем и с ново предизвикателство – интервюта на автентичен език от улицата, неадаптиран от авторите на учебника.
повече
Английски език С1

Английски език С1

New English File Advanced ще Ви пренесе в света на английските идиоматични изрази, фразеологични глаголи, по-особени изрази и колокации. Интригуващите текстове в това ниво не само ще Ви обогатят лексикално, но и ще породят вълнуващи за съвремието теми за разговор. Ще се сблъскате с интересни извадки от книги и статии и ще придобиете нови умения за писане на английски език в официален и неофициален стил.
повече
Общо: 6