Немски език

Езиковата компетентност е изключително важна. Ние предлагаме пълен спектър от курсове за възрастни. Освен за удоволствие при нас може да научите чужд език, който да използвате в бизнес среда, да се научите не просто да четете и пишете на чуждия език, но да разбирате и мислите на него. Подходящото време да започнете Вашия курс е днес. Обадете се още сега!

Курсове за възрастни

Отзиви от клиенти

Симеон Кръстев

Нивата, които имах възможност да премина по време на обучението ми в езикови училища „Интелект“ обогатиха знанията ми по английски език и ми помогнаха в професионалното ми развитие.

Изпратете отзив

Всеки курсист на езикови училища Интелект, желаещ да изучава немски език и да придобие необходимия речников запас има възможност да премине езиков курс и да разшири спектъра на своето познание. От начално ниво до високите нива, нашите курсисти изучават с увереност и лекота как да провеждат разговори в реалния живот, да се изразяват подготвено в бизнес среда, да участват активно в дискусии и не на последно място да задълбочат посредством граматически упражнения своите натрупани знания. За всеки възрастен най-тежката задача е да овладее произношението на чуждия език. Ние ще Ви помогнем не само да успеете да преминете свободно интервюто си за работа, но и да съумеете да говорите в публицистичен, журналистически или политически стил, да овладеете онзи жанр който Ви е най-любим. В курса по немски ще научите как да давате съвет и препоръка, да задавате въпрос по прост и разбираем начин, въпреки не дотам лесната граматика на езика. В по-високите нива на системата  Schritte International ще овладеете изкуството на сложно-съставните изречения, необичайните буквосъчетания, разказването на истории и писането на съчинения. Също така в курса си в Интелект ще придобиете компетентност във вербалната комуникация.

 

    deustsch_im_beruf   individual_training  intensive_courses