Sicher im Beruf

Учебната система Sicher! е специално предназначена за напреднали, които в пътя към постигане на личните си цели в обучението по немски език и избират да работят с най-актуалните за настоящия момент в съдържателно и методическо отношение материали. Това е точната учебна система за онези от Вас, които желаят да намерят своето място в трудовата среда на Германия, Австрия или Швейцария или търсят професионално израстване във фирми на немскоговорящите държави у нас.

Курсове за възрастни

Отзиви от клиенти

Александър Станков

Без съмнение „Училища Интелект“ са място, където успях да получа отлични познания и високо професионално отношение. По време на обучението ми бях допълнително мотивиран от приятелското интелектуално общуване с преподавателите на школата. Надявам се и в бъдеще да имам възможността да развивам езиковите си познания в ефективната учебна среда на „Интелект“

Изпратете отзив
Sicher im Beruf

Sicher im Beruf

Езиковата компетентност е изключително важна. Ние предлагаме пълен спектър от курсове за възрастни. Освен за удоволствие при нас може да научите чужд език, който да използвате в бизнес среда, да се научите не просто да четете и пишете на чуждия език, но да разбирате и мислите на него. Подходящото време да започнете Вашия курс е днес. Обадете се още сега!
повече