Sicher! Немски език за напреднали

Учебната система Sicher! е специално предназначена за напреднали, които в пътя към постигане на личните си цели в обучението по немски език и избират да работят с най-актуалните за настоящия момент в съдържателно и методическо отношение материали. Това е точната учебна система за онези от Вас, които желаят да намерят своето място в трудовата среда на Германия, Австрия или Швейцария или търсят професионално израстване във фирми на немскоговорящите държави у нас.

Курсове за възрастни

Отзиви от клиенти

Петя Любенова

Като цяло харесвам, че училища Интелект са интерактивни (с уеб страница, Facebook и винаги отговарящи на Skype). Радвам се, че с групата и преподавателят се разбирахме чудесно. Курсът е полезен и приятен!

Изпратете отзив
Немски език B 2.1

Немски език B 2.1

Sicher! B 2.1 е курс, който има за цел да автоматизира, надгради и доразвие придобитите от Вас знания и умения по немски език в ниво B1. Той ви предоставя възможност да дадете широта и простор на своята мисъл, облечена в изразните средства на чуждия език, да се ориентирате без проблем в глобалния свят и неговото многообразие.
повече
Немски език B 2.2

Немски език B 2.2

Sicher! B 2.2 е курс, който Ви дава истинската свобода, която Вие търсите при изучаването на чужд език. Той премахва границите в разбирането, изразяването и цялостната езикова реализация.
повече
Общо: 2