Курсове по италиански език

Курсовете по италиански език в Езикови училища Интелект са идеалният начин да научите повече за Италия и италианската култура и среда и с лекота да общувате. При нас ще придобиете увереност компетентност в своите езикови умения. Както на елементарно ниво А1/А2, така и на по-високо B1/2 или C1/2 курсистите ще могат да разбират чуждия език, да разказват истории, да разговарят самостоятелно с необходимия речников запас, да пишат свободен текст. Преподавателите ни ежедневно се стараят да изградят интерес към италиански език и да накарат всички хора в групата дори и на прост език да изразяват себе си във формална и неформална среда, да обсъждат всекидневни проблеми, да изказват мнение. Системата Progetto italiano засяга тематика, подходяща за възрастни, както и специфична лексика на академичен и професионален италиански с препратки към социални теми. Да владеете различните нюанси на речта означава да развиете своите умения и знания.

Курсове за възрастни

Отзиви от клиенти

Евдокия Данчева

Харесвам системата на обучение New English File. Времето на провеждане на учебните часове е много удобно за работещи хора. Броят на обучаемите в група е оптимален. Препоръчвам ви да не е повече от 6 човека. Цената на курса и отстъпките, които предлагате също са доста привлекателни. Екипът Ви е млад и амбициозен.

Изпратете отзив
Италиански за начинаещи

Италиански за начинаещи

Progetto Italiano 1, ниво A 1 курс, който е насочен към хората, които започват да учат италиански език и да общуват самостоятелно в реална среда. След приключване му, курсистите ще умеят да водят елементарен разговор.
повече
Италиански език A2

Италиански език A2

Progetto Italiano 1, ниво A 2 е курс предназначен за тези, които вече притежават известни знания по езика. В края му те ще могат да общуват в обичайни за тях ситуации, да четат кратки и лесни текстове, Ще имат достатъчен набор от думи, за да изразяват своите ежедневни потребности.
повече
Италиански език B1

Италиански език B1

Progetto Italiano 2, ниво B1 e курс, насочено към притежаващите основни знания и умения, необходими за общуване по ефикасен и адекватен начин във всекидневни ситуации. В края на курса ще бъдете способни да общуват по познати теми, да разказват лични преживявания, както и да описват чувства, събития и случки; Също така ще умеете да разговаряте с други хора за семейството си, интересите си и работа си.
повече
Италиански език B2

Италиански език B2

Progetto Italiano 2, ниво B2 e курс даващ нужните знания за водене, без особени трудности, на разговор с носители на езика, във формални и неформални ситуации. Ще позволява спонтанно и свободно да участвате в обсъждане на теми, Ще можете да изказвате мнение, да съставяте ясен и завършен текст с различна тематика.
повече
Италиански език C1

Италиански език C1

Progetto Italiano 3, ниво C1 е курс, който ще Ви даде възможност на да разбирате сложни и дълги текстове, както и да се изразявате свободно. Ще може да ползвате езика за социални, академични и професионални цели.
повече
Италиански език C2

Италиански език C2

Progetto Italiano 3, ниво C2 курс е предназначен за хора владеещи много добре италиански език. На края на курса ще можете да разбирате с лекота всичко, което чувате и четете,.Ще умеете да се изразявате свободно и с точност по специфични теми. Също така да долавят смисъла и различните нюанси в речта език.
повече
Общо: 7