Индивидуално обучение

За всички, които нямат възможност да се включат в групово обучение или предпочитат да имат свой собствен ритъм на изучаване на езика с квалифициран преподавател, ние имаме специално предложение!

Специално за Вас, ние от Интелект изготвяме индивидуална програма, съобразена с Вашите нужди и очаквания. Регулярно следим и отбелязваме Вашия напредък, а в добрите резултати ще се убедите и сами, когато се запишете при нас!

Ще се радваме да говорим с Вас на чужд език. Свържете се с нас и направете първата крачка към усъвършенстване на езиковите Ви умения!

Английски език

Обучение по английски, напълно адаптирано към вашите лични нужди.

Виж всички курсове
Немски език

Персонализирани уроци по немски, съобразени с вашите индивидуални цели.

Виж всички курсове
Италиански език

Занятия по италиански, насочени към вашите специфични потребности.

Виж всички курсове
Испански език

Обучение по испански, напълно адаптирано към вашите лични нужди.

Виж всички курсове
Френски език

Персонализирани уроци по френски, съобразени с вашите индивидуални цели.

Виж всички курсове
Български език

Уроци по български език за чужденци, курсове по български за българи.

Виж всички курсове

Основни предимства

на индивидуалните програми за обучение в Интелект

Персонализирана програма

Основното предимство на индивидуалното обучение е, че програмата зависи изцяло от Вашите знания и ще бъде адаптирана в най-голям детайл.

Гъвкав график

Гъвкавият график е от значение за всички хора, с интензивно ежедневие и ангажиран работен процес. Нашите експерти ще направят най-добра програма за Вашето свободно време.

е-Сертификат

След завършване на дадено езиково ниво, получавате блокчейн сертификат, с възможност за верификация от всяка точка на света.

Какво мислят хората за нас?

Нашите клиенти са нашето огледало. За нас е изключително важно да получим искрена обратна връзка за обучението при нас.

Клиент, завършил обучение по

Немски език, А1.2

Най-полезни за мен бяха презентациите и допълнителните материали направени от преподавателя ми. Единственият учител, който някога съм имала и наистина се съобрази с индивидуалните ми нужди и не преподаваше шаблонно.

Клиент, завършил обучение по

Немски език, А2.1

Все още участвам в курса, но бих казала, че ми е изключително полезно: - Правилното отношение на преподавателят ни, ние сме в различни възрастови групи и цели и тя намира начина, и пътя да ни мотивира да се надграждаме .

Клиент, завършил обучение по

Английски език, B2

Всеки урок беше полезен и преподаден с интерес за мен.

Клиент, завършил обучение по

Английски език, B1

Искам да изкажа огромната си благодарност към моята преподавател, благодаря за професионалното отношение, търпението и спокойствието. През цялото време беше много приятно за мен, не изпитвах притеснение и нещата се случваха с лекота. Благодарна съм и за безценните съвети и съпорта и искам да кажа, че обучението беше много полезно за мен. Ще препоръчам Intellect на всеки, който се интересува от езиково обучение. Благодаря Ви още веднъж.

Клиент, завършил обучение по

Английски език, B2

Много ми е полезна практическата насоченост, както и всички допълнителни материали, които ни предоставя преподавателят.

Клиент, завършил обучение по

Италиански език, B1

Определено отношението на учителя играе роля, учителката ни даде всичко от себе си, за да ни помогне да научим основата. Беше доста разбрана, обясняваше подробно. Материята която взехме е много добра. Благодаря!

Направи безплатен тест

Знаете ли, че можете да проверите съвсем неангажиращо своето езиково ниво? Това е нашият подарък за всеки човек, решил да измери нивото на знанията си по чужд език.

Започни сега