Курсове за възрастни Английски език, А1/ А2

BUSINESS RESULT Elementary Ви дава възможност да разгледате реални съвременни случаи и да упражните научения материал във Вашата работна среда. Това е първата учебна система с интегрирана интерактивна работна тетрадка, която е съвкупност от множество интересни и предизвикателни задачи.

Представеният конспект, описание и детайли за курсовете са съобразени с обучение в група във филиал на Езикови училища "Интелект". От 2000 година насам, успешно доказахме, че обучението в правилно разпределени групи от ограничен брой хора, е едновременно забавно и полезно, доказано повишавайки резултатите на нашите курсисти. Не на последно място, това Ви позволява да създадете контакти с хора, с близки до Вашите интереси.

За нашите клиенти, които имат желание да се обучават, ние можем да предложим и индивидуално разработена програма и часове, Вие и учител, съобразено с текущото Ви ниво и внимателно разработено, за да постигнете исканите резултати и много повече. Ако проявявате интерес, прегледайте нашите страници относно индивидуално и онлайн обучение.

Всички наши курсове са съобразени с нивата по Европейската езикова рамка. Повече за нея и детайли за отделните нива, можете да прочетете тук.

Проявявате интерес или имате въпроси? Свържете се с нас на националния телефон: 0700 13 002 или оставете своите данни за връзка и ние ще Ви се обадим, за наша сметка.


Детайли за курса

Какво ще научите? Опишете дейността на Вашата и други компании, да използвате по-богата лексика, свързана с професионалния Ви опит и бизнес пътуванияГоворите подробно за продукти и компании, да планирате срещи и обсъждате предстоящи събитияИзползвате адекватни граматически структури, за да се изразявате учтиво, да давате мнение по въпрос и описвате накратко минало събитиеРазведете посетител на компанията, запазите и поръчате материали по телефона, да планирате график за деняПишете имейли относно предстоящо или минало бизнес пътуване и да давате причини за възникнал проблем <