BUSINESS RESULT Pre-intermediate Ви дава възможност да разгледате реални съвременни случаи и да упражните научения материал във Вашата работна среда. Това е първата учебна система с интегрирана интерактивна работна тетрадка, която е съвкупност от множество интересни и предизвикателни задачи.

Какво ще можете след завършване на курса?

  • Използвате подходящи английски фрази и колокации, отнасящи се до наемане на персонал, продажби и реклама, услуги и продукти
  • Говорите за личните Ви амбиции и кариера, да дискутирате възникнали проблеми на работното място, както и да обсъждате предстоящи инициативи
  • Давате съвети и предложения посредством правилната употреба на модални глаголи
  • Обсъждате иновативни практики за развитието на компанията
  • Пишете имейли, предлагащи решение на проблем или доклад за проведена бизнес среща

Учебни материали

Помагала за курса, които се използват по време на обучението по Английски език, А2/ B1.

За нашите клиенти, които имат желание да се обучават, ние можем да предложим и индивидуално разработена програма и часове, Вие и учител, съобразено с текущото Ви ниво и внимателно разработено, за да постигнете исканите резултати и много повече. Ако проявявате интерес, прегледайте нашите страници относно индивидуално и онлайн обучение.

Всички наши курсове са съобразени с нивата по Европейската езикова рамка. Повече за нея и детайли за отделните нива, можете да прочетете тук.

Проявявате интерес или имате въпроси? Свържете се с нас на националния телефон: 0700 13 002 или оставете своите данни за връзка и ние ще Ви се обадим, за наша сметка.

27 посещения Брой посещения
10 теста Брой тестове
120 минути Ед. посещение
10 участници Брой участници