BUSINESS RESULT Intermediate Ви дава възможност да разгледате реални съвременни случаи и да упражните научения материал във Вашата работна среда. Това е първата учебна система с интегрирана интерактивна работна тетрадка, която е съвкупност от множество интересни и предизвикателни задачи.

Какво ще можете след завършване на курса?

  • Изразявате себе си на по-високо ниво, използвайки лексика, свързана с логистика, доставки, обслужване, системи и маркетинг;
  • Говорите за рутинни дейности, задължения на колеги, баланс между работа и личен живот и настоящи проблеми;
  • Използвате разказвателните граматически времена за изразяване на състояли се минали събития и последиците от тях;
  • Правите коментари и обсъждате екстремни ситуации на работното място;
  • Давате обратна връзка на клиенти, обобщавате важна информация и правите оценка на проведено проучване.

Учебни материали

Помагала за курса, които се използват по време на обучението по Английски език, B1/ B2.

За нашите клиенти, които имат желание да се обучават, ние можем да предложим и индивидуално разработена програма и часове, Вие и учител, съобразено с текущото Ви ниво и внимателно разработено, за да постигнете исканите резултати и много повече. Ако проявявате интерес, прегледайте нашите страници относно индивидуално и онлайн обучение.

Всички наши курсове са съобразени с нивата по Европейската езикова рамка. Повече за нея и детайли за отделните нива, можете да прочетете тук.

Проявявате интерес или имате въпроси? Свържете се с нас на националния телефон: 0700 13 002 или оставете своите данни за връзка и ние ще Ви се обадим, за наша сметка.

27 посещения Брой посещения
10 теста Брой тестове
122 минути Ед. посещение
10 участници Брой участници