BUSINESS RESULT Upper-intermediate Ви дава възможност да разгледате реални съвременни случаи и да упражните научения материал във Вашата работна среда. Това е първата учебна система с интегрирана интерактивна работна тетрадка, която е съвкупност от множество интересни и предизвикателни задачи.

Какво ще можете след завършване на курса?

  • Използвате богата лексика, свързана с аутсорсинг на компании, бюджет, проекти, етика в бизнеса и телеконференции;
  • Подготвяте и представяте презентации, активно да участвате в срещи за разрешаване на фирмени казуси;
  • Изразявате задължения, забрани, лични интереси, бъдещи тенденции за компанията, условия на работа, релокация и ранно пенсиониране, посредством подходящи граматически изразни средства;
  • Участвате адекватно в справянето с бързо разрастваща се криза, в преговори за компанията и в подобряването на обслужването и работните условия;
  • Говорите хипотетично за минали събития, поемане на рискове, да разяснявате комуникационни процедури, да  бъдете дипломатични в бизнес средата.

Учебни материали

Помагала за курса, които се използват по време на обучението по Английски език, B2/ C1.

За нашите клиенти, които имат желание да се обучават, ние можем да предложим и индивидуално разработена програма и часове, Вие и учител, съобразено с текущото Ви ниво и внимателно разработено, за да постигнете исканите резултати и много повече. Ако проявявате интерес, прегледайте нашите страници относно индивидуално и онлайн обучение.

Всички наши курсове са съобразени с нивата по Европейската езикова рамка. Повече за нея и детайли за отделните нива, можете да прочетете тук.

Проявявате интерес или имате въпроси? Свържете се с нас на националния телефон: 0700 13 002 или оставете своите данни за връзка и ние ще Ви се обадим, за наша сметка.

27 посещения Брой посещения
10 теста Брой тестове
119 минути Ед. посещение
10 участници Брой участници