Условия на ползване

Моля, прочетете внимателно условията за ползване. Ако пристъпите към ползване на сайта, Вие автоматично се съгласявате с посочените по-долу условия!

За нас

Отзиви от клиенти

Анелия Дучева

Вашият екип е коректен и мил. Преподавателката ни е компетентна, внимателна и учтива. С удоволствие продължавам да уча с Вас!

Изпратете отзив

ОГРАНИЧЕНИЕ ЗА ЛИЧНА И НЕКОМЕРСИАЛНА УПОТРЕБА

Този уеб-сайт е създаден за Ваша лична и некомерсиална употреба. Съдържанието и информацията в него са собственост на Училища за езиково обучение ИНТЕЛЕКТ.

Главното условие да използвате този уеб-сайт е да не използвате съдържанието му за каквито и да били комерсиални или не-лични цели (преки или косвени). При тези условия Вие се съгласявате да не изменяте, разпространявате, публикувате, лицензирате, продавате или препродавате каквато и да била информация, продукт или услуга, произлезли от този уеб-сайт без писменото съгласие на Училища за езиково обучение ИНТЕЛЕКТ. Също така, независимо дали имате или нямате комерсиална цел, се съгласявате да не:

  • копирате информация от този уеб-сайт използвайки автоматична или ръчна обработка за каквито и да било цели без писменото съгласие на Училища за езиково обучение ИНТЕЛЕКТ
  • използвате средства за ограничаване или предотвратяване достъпа до този уеб-сайт

 

ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ

Училища за езиково обучение ИНТЕЛЕКТ в никакъв случай не отговаря за каквито и да било директни, наказателни, случайни, специални или вторични вреди свързани с употребата на този уеб-сайт.

Поради това, че някои страни или юрисдикции не позволяват освобождаването от ограничението на отговорност за вторични или случайни вреди, написаното по- горе може да не се отнася за Вас.

 

ВРЪЗКИ СЪС САЙТОВЕ НА ТРЕТИ СТРАНИ

Този сайт може да съдържа линкове към други интернет сайтове които са собственост и се поддържат от трета страна.

Училища за езиково обучение ИНТЕЛЕКТ не носи отговорност за съдържанието разпространено чрез който и да е подобен сайт.

Попитай за цена:

0700 13 002 | 0878 465861