Индивидуално обучение по български език

Най-продавани курсове 5.00

За кого е подходящ?

Какво е индивидуално обучение по български език?

Ако от скоро сте в България и желаете да станете част от нашето общество и култура, ние от Интелект сме тук, за да ви помогнем. Нашите индивидуални уроци по български език за чужденци ще ви дадат една солидна основа на езика, ще ви помогнат да говорите свободно и да общувате пълноценно. Нашите курсисти не изучават просто български език, но и получават знания за културата и традициите в България.

Какво ще можеш след завършването на курса?

 • Самостоятелност: Oт Интелект сме наясно, че българският език е един от не толкова лесните езици и поради тази причина използваме наша специална методология, разработена освен офлайн и онлайн в специализирана платформа
 • Ефективност: обучението по български език за чужденци обхваща всички аспекти на езика – упражнявате Вашите умения по писане, четене, слушане и най-вече говорене.
 • Персонализация: всеки наш ученик получава собствена работна програма, създадена изцяло за неговите нужди. Вярваме, че точно това е начинът да прогресираме заедно с нашите курсисти – когато работим заедно, с тяхно темпо и разрешаваме всеки казус навреме.
 • Удовлетворение: едно обучение не трябва да бъде скучно, затова индивидуалното обучение в Интелект не е лишено от положителни емоции. Вярваме, че език се учи най-добре, когато е с удоволствие.
 • Какво включва индивидуално обучение по български език?

 • Екип от специалисти-филолози
 • Професионална и лесно достъпна платформа.
 • Обучение по Ваш размер.
 • Уникална методология, с която не се налага да владеете друг чужд език.
 • Колко струва индивидуално обучение по български език?

  Обучението по български език може да се осъществи в реална или виртуална класна стая, като своите занятия можете да разпределите спрямо Вашия график. Продължителността на един учебен час е 40 минути.

 • Цената е за 1 учебен час от 40 минути, провеждан във виртуална класна стая с преподавател.
 • По-ниска цена може да получите при закупуване на пакет. Вариантите, които ви предлагаме са два:
 • Пакет от 30 учебни часа с 10% отстъпка
 • *Отстъпки не се натрупват!  Клиентите за нас

  Анелия С.

  Анелия С.
  Оценка: 5 / 5
  Доволна съм, че се спрях на Вас, за да подобря английския си. Смятам, че език се учи по-добре в комфортна среда, каквато успявате да осигурите Вие чрез онлайн обучението, което ти позволява да си в приятна за самия теб среда. Преподавателят е чудесен професионалист и си пролича, че си „сверява часовника“ по отношение на методи на обучение и изучаване на чужд език, като лично за мен е важно и съм напълно удовлетворена. Благодаря ви!

  Десислава А.

  Десислава А.
  Оценка: 5 / 5
  Онлайн курсът е много добре организиран. Предимство е и това, че се подготвят допълнителни материали, които се получават по електронен път. Доволна съм от цялостния процес.

  Евгени М.

  Евгени М.
  Оценка: 5 / 5
  Благодаря за професионално поднесените уроци, определно не съжалявам, че избрах онлайн курсовете.

  Наталия Т.

  Наталия Т.
  Оценка: 5 / 5
  Радвам се, че избрах онлайн курсовете ви. Курсът беше на ниво откъм обхват, систематизираност на знанията, но най-вече откъм метода на работа на преподавателя, който имаше чудесно отношение и сериозен подход към работата. Изключително удобна платформа за обучение, която пести време.

  Свържете се с нас

  Данни относно нашия адрес за контакт и физически офиси на Интнелект. Повече информация може да получите чрез някой от посочените за комуникация методи.

  Електронна поща:
  info[at]intellect.bg
  Телефон за клиенти:
  0700 13 002
  Telegram за клиенти:
  0879 336 283
  Viber за клиенти:
  0879 336 283