Курсове за възрастни Френски език

Едва ли има жена по света, която да не си мечтае за предложение за брак в Париж. И мъж, който да откаже билет на Стад де Франс. Езикът на романтиката, на Юго, Бодлер и Волтер, един от най-старите европейски езици, френският е сред най-търсените езици в Интелет. Курсовете по френски език се провеждат по съвременни учебни системи, помагащи Ви да усвоите основи, правила и стандарти в употребата му.

Курсовете в Интелект са разработени с максимална прецизност. Ние ще Ви разкажем не само за езика като цяло, но ще придобиете една висока познавателна култура на страната с най-голямо влияние и “мека” сила. Целта на курса е да придобиете самочувствие на франкофон, да имате спокойствието да говорите и задавате въпроси, да се справяте еднакво добре във формална и е неформална обстановка. Системата écho засяга тематика, подходяща за възрастни, както и специфична лексика на академичен и професионален френски с препратки към социални теми.

Какво трябва да знаете, ако искате да запишете курс по френски език в Интелект?

  • Знаете ли кое е последното ниво по френски, което имате покрито? - ако не сте изучавал/а френски език, то Вашето ниво е А1. Ако не сте уверени, Ви предлагаме безплатен диагностичен тест, с помощта на който да определите нивото си. Тест можете да направите напълно безплатно на exam.intellect.bg
  • Ако Ви предстои пътуване във Франция или в страна с френскоговорящи, за да сте уверен/а, че ще се справяте свободно с езика, Ви е необходим срок от поне 6 - 7 месеца, за успешно преминаване през материала.
  • За всякакви възникнали въпроси, консултации и съвети от нашите експерти, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0700 13 002 или да направите запитване през формата по-горе.