Индивидуално обучение по немски език

Най-продавани курсове 5.00

За кого е подходящ?

Какво е индивидуално обучение по немски език?

Обучението по немски онлайн е създадено предимно за хора, с гъвкава възможност откъм време и подходящо за онези, които имат по-експресни академични цели. Ако имате необходимост от специфични обучения в езика, желаете да се учите по-бързо или просто да надградите знанията си – заповядайте при нас и запазете час за своята консултация.

Какви са предимствата на индивидуалното обучението?

 • Самостоятелност: Ние от Интелект знаем, че едно обучение е ефективно, когато се провежда в среда, удобна и комфортна за всеки обучаем. Ако, по някаква причина, се тревожите от обучение в група и се чувствате по-спокоен в самостоятелна форма на подготовка, то категорично индивидуалната форма на обучение ще Ви даде възможността да усвоявате информация със съдействието на Вашия персонален преподавател.
 • Ефективност: Ако наистина търсите бърз и категоричен напредък, благодарение на изградения индивидуален подход, съобразен с възможностите ви, интензитета на работа и поставените цели на обучение, ще можете да постигнете значително по-скоростен напредък в усвояването на материала и да изградите увереност във всекидневната и работна употреба на немски език.
 • Лично отношение: При асистираното индивидуално обучение по немски език вниманието на преподавателя и учебният процес са насочени изцяло към Вас и вашите нужди и цели. И, разбира се, основно предимство е това, че графикът Ви на обучение е напълно съобразен с времето, което имате и възможностите Ви за обучение.
 • Удовлетворение: А защо го определяме като удовлетворяващо ли? Защото в момента, в който целите ви бъдат достигнати и усетите удоволствието от употребата на езика, вие ще изпитате и удовлетворението от процеса на обучение.
 • Какво включва индивидуалното обучение по немски език?

 • Обучение, изцяло насочено към възможностите на обучаемите да развият разговорните си умения, както и да надградят знанията си, научавайки по-сложни езикови структури.
 • Класове с акцент върху и надграждането и освежаването на граматичните и лексикални знания.
 • Бизнес немски език и бизнес терминология, необходими за нормалната и безпроблемна работа на хората, работещи в немска бизнес среда.
 • Специализирани уроци, свързани с т.нар „меки умения“.
 • Часове за индивидуална подготовка на ученици за кандидатстване в чужбина и на кандидати за интервю.
 • Подготовка на кандидати за сертификатен изпит – TestDaf.
 • Колко струва индивидуално обучение по немски език?

  Обичайно, нашите клиенти се обучават в т.нар блок часове, което спомага за по-интензивното изучаване на езика. Един учебен час е с продължителност 40 минути. Ако желаете да Ви изготвим индивидуален график, ще се радваме да Ви бъдем полезни.

 • Цената е за 1 учебен час от 40 минути, провеждан във виртуална класна стая с преподавател.
 • По-ниска цена може да получите при закупуване на пакет. Вариантите, които ви предлагаме са два:
 • Пакет от 30 учебни часа с 10% отстъпка
 • *Отстъпки не се натрупват!  Клиентите за нас

  Десислава А.

  Десислава А.
  Оценка: 5 / 5
  Онлайн курсът е много добре организиран. Предимство е и това, че се подготвят допълнителни материали, които се получават по електронен път. Доволна съм от цялостния процес.

  Георги Н.

  Георги Н.
  Оценка: 5 / 5
  Много съм доволен от обучението, изключително полезно и удобно.

  Панталей М.

  Панталей М.
  Оценка: 5 / 5
  Отлични впечатления от онлайн обучението. Високо ниво, професионализъм, подход и качество. Благодаря на Intellect!

  Анелия С.

  Анелия С.
  Оценка: 5 / 5
  Доволна съм, че се спрях на Вас, за да подобря английския си. Смятам, че език се учи по-добре в комфортна среда, каквато успявате да осигурите Вие чрез онлайн обучението, което ти позволява да си в приятна за самия теб среда. Преподавателят е чудесен професионалист и си пролича, че си „сверява часовника“ по отношение на методи на обучение и изучаване на чужд език, като лично за мен е важно и съм напълно удовлетворена. Благодаря ви!

  Свържете се с нас

  Данни относно нашия адрес за контакт и физически офиси на Интнелект. Повече информация може да получите чрез някой от посочените за комуникация методи.

  Електронна поща:
  info[at]intellect.bg
  Телефон за клиенти:
  0700 13 002
  Telegram за клиенти:
  0879 336 283
  Viber за клиенти:
  0879 336 283