Индивидуално обучение по немски език

Най-продавани курсове 5.00

За кого е подходящ?

Какво е индивидуално обучение по немски език?

Обучението по немски онлайн е създадено предимно за хора, с гъвкава възможност откъм време и подходящо за онези, които имат по-експресни академични цели. Ако имате необходимост от специфични обучения в езика, желаете да се учите по-бързо или просто да надградите знанията си – заповядайте при нас и запазете час за своята консултация.

Какви са предимствата на индивидуалното обучението?

 • Самостоятелност: Ние от Интелект знаем, че едно обучение е ефективно, когато се провежда в среда, удобна и комфортна за всеки обучаем. Ако, по някаква причина, се тревожите от обучение в група и се чувствате по-спокоен в самостоятелна форма на подготовка, то категорично индивидуалната форма на обучение ще Ви даде възможността да усвоявате информация със съдействието на Вашия персонален преподавател.
 • Ефективност: Ако наистина търсите бърз и категоричен напредък, благодарение на изградения индивидуален подход, съобразен с възможностите ви, интензитета на работа и поставените цели на обучение, ще можете да постигнете значително по-скоростен напредък в усвояването на материала и да изградите увереност във всекидневната и работна употреба на немски език.
 • Лично отношение: При асистираното индивидуално обучение по немски език вниманието на преподавателя и учебният процес са насочени изцяло към Вас и вашите нужди и цели. И, разбира се, основно предимство е това, че графикът Ви на обучение е напълно съобразен с времето, което имате и възможностите Ви за обучение.
 • Удовлетворение: А защо го определяме като удовлетворяващо ли? Защото в момента, в който целите ви бъдат достигнати и усетите удоволствието от употребата на езика, вие ще изпитате и удовлетворението от процеса на обучение.
 • Какво включва индивидуалното обучение по немски език?

 • Обучение, изцяло насочено към възможностите на обучаемите да развият разговорните си умения, както и да надградят знанията си, научавайки по-сложни езикови структури.
 • Класове с акцент върху и надграждането и освежаването на граматичните и лексикални знания.
 • Бизнес немски език и бизнес терминология, необходими за нормалната и безпроблемна работа на хората, работещи в немска бизнес среда.
 • Специализирани уроци, свързани с т.нар „меки умения“.
 • Часове за индивидуална подготовка на ученици за кандидатстване в чужбина и на кандидати за интервю.
 • Подготовка на кандидати за сертификатен изпит – TestDaf.
 • Колко струва индивидуално обучение по немски език?

  Обичайно, нашите клиенти се обучават в т.нар блок часове, което спомага за по-интензивното изучаване на езика. Един учебен час е с продължителност 40 минути. Ако желаете да Ви изготвим индивидуален график, ще се радваме да Ви бъдем полезни.

 • Цената е за 1 учебен час от 40 минути, провеждан във виртуална класна стая с преподавател.
 • По-ниска цена може да получите при закупуване на пакет. Вариантите, които ви предлагаме са два:
 • Пакет от 30 учебни часа с 10% отстъпка
 • *Отстъпки не се натрупват!  Клиентите за нас

  Силвия Д.

  Силвия Д.
  Оценка: 5 / 5
  Искам да поднеса благодарности към всички от екипа на "Интелект" за полезния и добре организиран онлайн курс. Доволна съм и бих го препоръчала на хора, които нямат възможността да посещават курсовете на място, защото живеят в друг град или в чужбина.

  Десислава А.

  Десислава А.
  Оценка: 5 / 5
  Онлайн курсът е много добре организиран. Предимство е и това, че се подготвят допълнителни материали, които се получават по електронен път. Доволна съм от цялостния процес.

  Николай Г.

  Николай Г.
  Оценка: 5 / 5
  С много добри впечатления съм от курса, доволен съм от преподаването и от отношението. Благодаря!

  Антоанета К.

  Антоанета К.
  Оценка: 5 / 5
  Неусетно мина това ниво на обучение. Нямам търпение да започна следващото. Преподавателката се старае много. За пореден път мога да дам само положителни оценки за целия екип. Благодаря за помощта, която ми оказвате по пътя на изучаване на чужд език.

  Свържете се с нас

  Данни относно нашия адрес за контакт и физически офиси на Интнелект. Повече информация може да получите чрез някой от посочените за комуникация методи.

  Електронна поща:
  info[at]intellect.bg
  Телефон за клиенти:
  0700 13 002
  Telegram за клиенти:
  0879 336 283
  Viber за клиенти:
  0879 336 283