Курсове за възрастни Италиански език

Какво друго е италианският език, ако не езикът на любовта. В Интелект ще можете да овладеете речта на Бокачо, Джани Родари и Умберто Еко с лекота. Курсовете по италиански език се провеждат по съвременни системи на обучение, като за да имате увереност при употребата на италианския, са Ви необходими поне три езикови нива по Европейски езикова рамка.

Курсовете по италиански език в Езикови училища Интелект са идеалният начин да научите повече за Италия и италианската култура и среда и с лекота да общувате. При нас ще придобиете увереност компетентност в своите езикови умения. Както на елементарно ниво А1/А2, така и на по-високо B1/2 или C1/2 курсистите ще могат да разбират чуждия език, да разказват истории, да разговарят самостоятелно с необходимия речников запас, да пишат свободен текст.

Преподавателите ни ежедневно се стараят да изградят интерес към италианския език и да накарат всички хора в групата дори и на ежедневен език да изразяват себе си във формална и неформална среда, да обсъждат всекидневни проблеми, да изказват мнение. Системата Progetto italiano засяга тематика, подходяща за възрастни, както и специфична лексика на академичен и професионален италиански с препратки към социални теми. Да владеете различните нюанси на речта означава да развиете своите умения и знания.

Какво трябва да знаете, ако искате да запишете курс по италиански език в Интелект?

  • Знаете ли кое езиково ниво имате покрито? - ако не сте изучавал/а италиански, то Вашето ниво е А1. Ако не сте уверени, Ви предлагаме безплатен диагностичен тест, с помощта на който да определите нивото си.
  • Ако Ви предстои пътуване в Италия, за да сте уверен/а, че ще се справяте свободно с езика, Ви е необходим срок от поне 6 - 7 месеца, за успешно преминаване през материала.
  • За всякакви въпроси, консултации и съвети от нашите експерти, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0700 13 002.