Италиански език

В Интелект с удоволствие представяме нашите курсове по италиански език, специално създадени за българска аудитория. През годините Италия е била известна със своята богата история, изкуство и, разбира се, кухня. Нашата мисия е да ви потопим в езика и културата на тази страхотна страна. Преподавателите ни са опитни и обичат това, което правят - обучават ученици в изясняването и прилагането на италианския език в реалния свят. Да учиш италиански е повече от просто говорене на нов език; това е възможността да изживееш и разбереш една неповторима култура. Очакваме ви с нетърпение, за да разкрием пред вас красотата на италианския език!

Общи курсове по италиански език

Италиански език, А1

Курс по италиански език за начинаещи, идеален за тези, които искат да поставят здрави основи в езиковото обучение.

Прочети повече
Италиански език, А2

Курс по италиански, създаден да разшири и затвърди знанията на тези, които вече имат основни умения в езика.

Прочети повече
Италиански език, B1

Курс по италиански, предназначен да подсили и разшири средното ниво на владеене на езика.

Прочети повече
Италиански език, B2

Курс по италиански език, ориентиран към усъвършенстващите, за достигане до високи нива на комуникация.

Прочети повече
Италиански език, C1

Kурс по италиански език, създаден за тези, които се стремят към високо ниво в професионален и академичен план.

Прочети повече
Италиански език, C2

Kурс по италиански език, създаден за тези, които се стремят към най-високо ниво в академичен план.

Прочети повече

Курсове, започващи скоро

Виж всички
Италиански език, А1
15.02.2024 г.
Филиал Младост
0876 977 966

График на провеждане:

 • Вторник — 18:30
 • Четвъртък — 18:30
Запази място
Италиански език, А2
13.02.2024 г.
Филиал Борово
0878 305 930

График на провеждане:

 • Вторник — 18:30
 • Четвъртък — 18:30
Запази място

Какво трябва да знаете преди да започнете?

Какво друго е италианският език, ако не езикът на любовта. В Интелект ще можете да овладеете речта на Бокачо, Джани Родари и Умберто Еко с лекота. Курсовете по италиански език се провеждат по съвременни системи на обучение, като за да имате увереност при употребата на италианския, са Ви необходими поне три езикови нива по Европейски езикова рамка.

Курсовете по италиански език в Езикови училища Интелект са идеалният начин да научите повече за Италия и италианската култура и среда и с лекота да общувате. При нас ще придобиете увереност компетентност в своите езикови умения. Както на елементарно ниво А1/А2, така и на по-високо B1/2 или C1/2 курсистите ще могат да разбират чуждия език, да разказват истории, да разговарят самостоятелно с необходимия речников запас, да пишат свободен текст.

Преподавателите ни ежедневно се стараят да изградят интерес към италианския език и да накарат всички хора в групата дори и на ежедневен език да изразяват себе си във формална и неформална среда, да обсъждат всекидневни проблеми, да изказват мнение. Системата Progetto italiano засяга тематика, подходяща за възрастни, както и специфична лексика на академичен и професионален италиански с препратки към социални теми. Да владеете различните нюанси на речта означава да развиете своите умения и знания.

 • За начинаещи — A1
 • За средно напреднали — A2
 • За напреднали — B1
 • За силно напреднали — B2
 • За професионалисти — C1
 • За кандидат студенти
 • Интервюта за работа
 • Индивидуални сесии
/> /> />
Личен дневник за всеки ученик на Интелект

My Intellect е личният електронен дневник на всеки ученик на Интелект, който помага бързо и лесно да се проследят всички активности, както и да се решават тестове, за по-бърз напредък в езиковото обучение.

Задълбочен анализ на обучението

Това приложение е направено изцяло за ученика. В допълнение към напомнянията за всяко домашно или тест, сме подготвили цяла секция с отстъпки от партньори.

Бъди винаги мотивиран и организиран

Следи всичките си задания и не пропускай възможност да покажеш какво си научил. Стараем се да ти даваме максимално много стойност и мотивация.

Какво мислят хората за нас?

Нашите клиенти са нашето огледало. За нас е изключително важно да получим искрена обратна връзка за обучението при нас.

Клиент, завършил обучение по

Немски език, B1.2

Нямам препоръки, страхотни сте. Постигнали сте оптимално натоварване с две посещения седмично. Обема нов материал също е оптимален. За часа на приключване на занятията, ако имаме въпроси има удължение от няколко минути, което е положително. Съжалявам, че не ви намерих по-рано.

Клиент, завършил обучение по

Английски език, B2

Всеки урок беше полезен и преподаден с интерес за мен.

Клиент, завършил обучение по

Английски език, C1

Към момента съм много доволен от обучението и от преподавателя. В момента сме група от 6 човека и смятам, че е оптимална, ако бяхме повече щеше да е трудно на всички да взимат активно участие.

Клиент, завършил обучение по

Английски език, А2

Моята преподавателка е уникален професионалист! Идея/Препоръка - при обучаване на IT хора ( каквато е нашата група), може да се вкара модул, който липсва в стандартния учебник и програма, но би бил полезен от самото начало - за допълнително писане на мейли и информация, насочена към IT.

Клиент, завършил обучение по

Немски език, А2.2

До момента съм впечатлена от търпението, отзивчивостта, старанието, усърдието и вниманието което получавам от нашата учителка. Изключителен преподавател, казвам го от позицията на учител с повече от 30 години стаж. Сърдечно благодаря! Не съм очаквала след двуседмично обучение да имам толкова познания и да развия умения за четене, говорене и писане на немски език.

Клиент, завършил обучение по

Английски език, B2

Много ми е полезна практическата насоченост, както и всички допълнителни материали, които ни предоставя преподавателят.

Направи безплатен тест

Знаете ли, че можете да проверите съвсем неангажиращо своето езиково ниво? Това е нашият подарък за всеки човек, решил да измери нивото на знанията си по чужд език.

Започни сега