За връзка с нас? Езикови училища "Интелект"

От 18 години, в езикови училища Интелект, градим лоялност и доверие към марката “Интелект“. Нашите ценности продължават да бъдат все толкова актуални днес, колкото и когато започнахме - през далечната вече 2000 година.

За 18 години успяхме да увлечем хората в мисията ни “да учат език с удоволствие“. Вярваме, че само когато учиш с удоволствие, можеш да покажеш напредък в езиковите знания. Именно затова се стараем да дадем максимално много информация, при това по достъпен и забавен начин, за да могат нашите курсисти по естествен път да достигнат до своето усещане за чуждия език.

В “Интелект” можете да изучавате:

  • английски език
  • немски език
  • испански език
  • италиански език
  • френски език
  • български за чужденци

Курсовете ни са предназначени за деца и възрастни, като най-малкият ни ученик е на 2 години, а най-възрастният на 82. Изключително много се гордеем с това, че можем да дадем знания на всеки. И, да. Всеки може да научи чужд език. Доказваме го ежедневно.

Изобилието от езикови формати на курсовете при нас, говори само по себе си за професионална методика. Щастливи сме от факта, че работим с едни от най-добрите професионалисти в областта на чуждоезиковото обучение. При нас винаги може да откриете точния учител по чужд език. За малки и за големи.

Да запишеш курс по английски е възможно навсякъде. Това, което ни отличава, всъщност ни прави големи. Тази година спечелихме международна награда Best Buy и сме отличени с първо място за съотношение цена/качество на българския пазар.

Нашата мисия е да даваме добавена стойност на обучаемите. Да могат да общуват на чужд език, да имат увереността, че когато трябва да говорят - ще го направят по най-добрия начин.

Вярваме, че език се учи с удоволствие. Ако сте решили да запишете курс по английски, курс по немски, испански, италиански или френски или просто да подобрите знанията си в разговорен курс - то ние сме насреща.

Обещаваме, че ще учите с удоволствие!