Немски език за деца

Курсовете по немски език за деца в Интелект се провеждат целогодишно и са предназначени за малчугани и тинейджъри от 3 до 18 години. От 2000 година до днес, в езикови училища Интелект обучаваме успешно Вашите деца и с гордост виждаме най-малките ни курсисти да се превръщат в едни успешни млади хора.

Заяви безплатна консултация
24 години

Преподаваме езици на Вас и Вашите деца.

750 000

Теста, които проверихме през годините.

17 000

Обучени деца от 2000-та година до днес.

41 000

Обучени курсисти от 2000-та година до днес.

Вземи своя курс по английски и немски

Най-доброто време да започнеш да учиш чужд език е днес.

Заявете безплатна консултация за Вас и Вашето дете

Обучението на деца изисква силно прецизиране на езиковите умения на малчуганите. Ето защо е важно да проведем индивидуална среща с всяко дете, за да предвидим най-адекватна програма на обучение.

Получи безплатна консултация от наш експерт

След като определим езиковото Ви ниво, наш колега-методист ще Ви консултира за най-точната програма за обучение и ще изготви за Вас план за успешно развитие.

Започни своето езиково обучение

Какво по-добро решение за Вашето дете от това да се развива интелектуално? Ние сме насреща, за да Ви осигурим най-доброто обучение по английски език.

Нашите обучения

Какво мислят хората за нас?

Нашите клиенти са нашето огледало. За нас е изключително важно да получим искрена обратна връзка за обучението при нас.

Клиент, завършил обучение по

Български език за правопис и пунктуация

Искам да поставя Отлична Оценка на госпожата ни, защото е Отличен педагог и преподавател. Тя много добре ни водеше часовете, даваше ни допълнителните упражнения и много структурирано и синтезирано ти представи граматиката.

Клиент, завършил обучение по

Английски език, B2

Много ми е полезна практическата насоченост, както и всички допълнителни материали, които ни предоставя преподавателят.

Клиент, завършил обучение по

Италиански език, А2

Нямам препоръки към школата. Доволна съм от курса и ще запиша следващо ниво.

Клиент, завършил обучение по

Немски език, А1.2

Най-полезни за мен бяха презентациите и допълнителните материали направени от преподавателя ми. Единственият учител, който някога съм имала и наистина се съобрази с индивидуалните ми нужди и не преподаваше шаблонно.

Клиент, завършил обучение по

Немски език, B1.2

Нямам препоръки, страхотни сте. Постигнали сте оптимално натоварване с две посещения седмично. Обема нов материал също е оптимален. За часа на приключване на занятията, ако имаме въпроси има удължение от няколко минути, което е положително. Съжалявам, че не ви намерих по-рано.

Клиент, завършил обучение по

Английски език, А2

Моята преподавателка е уникален професионалист! Идея/Препоръка - при обучаване на IT хора ( каквато е нашата група), може да се вкара модул, който липсва в стандартния учебник и програма, но би бил полезен от самото начало - за допълнително писане на мейли и информация, насочена към IT.

Натискайки бутона "Заяви безплатна консултация" Вие индикирате, че сте прочели и сте съгласни с общите условия за ползване и правилата за защита на личните данни.

Благодарим Ви, че заявихте място!

Скоро наш консултант ще се свърже с вас.