Курсове за възрастни Испански език

“Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага, с които небесата даряват хората.” Какво по-добро описание от това на Сервантес за свободата. Владеенето на чужд език е свобода. А езикът, който половината свят говори - испанският, със сигурност дава крилата свобода на ползващите го.

В Езикови училища Интелект успешно можете да изучавате испански език и да усвоите практични знания и умения за общуване на езика. Утвърдената системата на обучение Nuevo Ven, която използваме има за цел да Ви запознае с културата на испаноговорящите страни и едновременно с това да Ви постави в реални ситуации от живота, за да упражните своите комуникативни способности. Бързото и лесно усвояване на граматиката и употребата й се базира на добре балансирания учебен план, разработен по интересен начин, така че да накара всеки курсист да изгради една добра основа на чуждия език. Нивата на обучение са четири и са съобразени с градивното и плавно изучаване на граматика и лексика, предоставят любопитни текстове за слушане и теми за обсъждане, почерпени от Вашия житейски опит. Паралелно се обсъждат задълбочено и сериозни теми с различна насоченост и съобразени с модерните тенденции.

Какво трябва да знаете, ако искате да запишете курс по испански език в Интелект?

  • Знаете ли кое е Вашето ниво, съобразно Европейска езикова рамка? - ако не сте изучавал/а испанскии език, то Вашето ниво е А1. Ако не сте уверени, Ви предлагаме безплатен тест за определяне на ниво, с помощта на който да определите нивото си. Тест можете да направите безплатно и бързо на exam.intellect.bg
  • Ако Ви предстои пътуване в Испания или в страна с испаноговорящи, за да сте уверен/а, че ще се справяте свободно с езика, Ви е необходим срок от поне 6 - 7 месеца, за успешно преминаване през материала.
  • За всякакви въпроси, консултации и съвети от нашите експерти, не се колебайте да ни потърсите на тел. 0700 13 002 или да направите заявка през формата по-горе.