Испански език

В нашите езикови училища с голямо удоволствие ви представяме курсове по испански език, напълно адаптирани към потребностите на българските ученици. Испанският е един от най-разпространените езици в света, който отваря врати към разнообразни култури от Испания до Латинска Америка. Нашите курсове са насочени към практическото овладяване на езика, като се акцентира върху комуникативни умения и културна интеграция. Професионалният ни преподавателски екип ви гарантира индивидуален подход, модерни методи на обучение и потапяне в богатата испанска култура и традиции. При нас, испанският език ще стане не просто езиков умение, а и врата към нов свят от възможности!

Общи курсове по испански език

Курсове, започващи скоро

Виж всички
Испански език, А1
10.10.2023 г.
Филиал Борово
0878 305 930

График на провеждане:

  • Вторник — 18:30
  • Четвъртък — 18:30
Запази място

Какво трябва да знаете преди да започнете?

“Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага, с които небесата даряват хората.” Какво по-добро описание от това на Сервантес за свободата. Владеенето на чужд език е свобода. А езикът, който половината свят говори - испанският, със сигурност дава крилата свобода на ползващите го.

В Езикови училища Интелект успешно можете да изучавате испански език и да усвоите практични знания и умения за общуване на езика. Утвърдената системата на обучение Nuevo Ven, която използваме има за цел да Ви запознае с културата на испаноговорящите страни и едновременно с това да Ви постави в реални ситуации от живота, за да упражните своите комуникативни способности. Бързото и лесно усвояване на граматиката и употребата й се базира на добре балансирания учебен план, разработен по интересен начин, така че да накара всеки курсист да изгради една добра основа на чуждия език. Нивата на обучение са четири и са съобразени с градивното и плавно изучаване на граматика и лексика, предоставят любопитни текстове за слушане и теми за обсъждане, почерпени от Вашия житейски опит. Паралелно се обсъждат задълбочено и сериозни теми с различна насоченост и съобразени с модерните тенденции.

  • За начинаещи — A1
  • За средно напреднали — A2
  • За напреднали — B1
  • За силно напреднали — B2
  • За професионалисти — C1
  • За кандидат студенти
  • Интервюта за работа
  • Индивидуални сесии
/> /> />
Личен дневник за всеки ученик на Интелект

My Intellect е личният електронен дневник на всеки ученик на Интелект, който помага бързо и лесно да се проследят всички активности, както и да се решават тестове, за по-бърз напредък в езиковото обучение.

Задълбочен анализ на обучението

Това приложение е направено изцяло за ученика. В допълнение към напомнянията за всяко домашно или тест, сме подготвили цяла секция с отстъпки от партньори.

Бъди винаги мотивиран и организиран

Следи всичките си задания и не пропускай възможност да покажеш какво си научил. Стараем се да ти даваме максимално много стойност и мотивация.

Какво мислят хората за нас?

Нашите клиенти са нашето огледало. За нас е изключително важно да получим искрена обратна връзка за обучението при нас.

Клиент, завършил обучение по

Италиански език, B1

Определено отношението на учителя играе роля, учителката ни даде всичко от себе си, за да ни помогне да научим основата. Беше доста разбрана, обясняваше подробно. Материята която взехме е много добра. Благодаря!

Клиент, завършил обучение по

Немски език, А1.1

Курсът беше пълноценен и най-важното, че научих нови неща и си припомних стари. :) Благодаря Ви за всичко, желая Ви здраве и успехи!!

Клиент, завършил обучение по

Английски език, А1

Аз искам да благодаря на целия екип за възможността да уча английски език. Много коректни и любезни жени. Госпожата ми е на много високо ниво преподавател. Радвам се, че попаднах на нея и тя ме стимулира да продължавам да уча езика. Специални поздравления за организацията на заниманията и за учебната система. Приятни уроци, които ти дават необходимите знания.

Клиент, завършил обучение по

Английски език, B1

Искам да изкажа огромната си благодарност към моята преподавател, благодаря за професионалното отношение, търпението и спокойствието. През цялото време беше много приятно за мен, не изпитвах притеснение и нещата се случваха с лекота. Благодарна съм и за безценните съвети и съпорта и искам да кажа, че обучението беше много полезно за мен. Ще препоръчам Intellect на всеки, който се интересува от езиково обучение. Благодаря Ви още веднъж.

Клиент, завършил обучение по

Италиански език, А2

Нямам препоръки към школата. Доволна съм от курса и ще запиша следващо ниво.

Клиент, завършил обучение по

Немски език, А2.1

Все още участвам в курса, но бих казала, че ми е изключително полезно: - Правилното отношение на преподавателят ни, ние сме в различни възрастови групи и цели и тя намира начина, и пътя да ни мотивира да се надграждаме .

Направи безплатен тест

Знаете ли, че можете да проверите съвсем неангажиращо своето езиково ниво? Това е нашият подарък за всеки човек, решил да измери нивото на знанията си по чужд език.

Започни сега