За нашия интелектуален екип в Интелект

За 23 години обучихме над 70 000 ученици, направихме свои клиенти едни от най-големите компании в България и Европа, създадохме екип от мотивирани и усмихнати преподаватели и затвърдихме фирменото си кредо “Учи с удоволствие!“.

  • Английски език за деца и възрастни
  • Индивидуално, групово и онлайн обучение
  • Систематизиран подход, пълен отчет за курса
23 години опит в преподаването

Нашата мисия

Ние в Интелект вярваме, че обучението по чужди езици е повече от просто придобиване на нови лексикални умения; то е поглед към света, откриване на разнообразни култури и традиции, и насърчаване на междукултурния диалог. Коректността, точността и професионализмът са в основата на нашата философия и образователна методика. Тези ценности ни водят във всяка една наша дейност, като гарантират, че всеки ученик получава най-висококачественото образование, подпомагано от посветени преподаватели, които споделят нашата страст към езиковото обучение.

Наша основна задача е предоставянето на консистентно, висококачествено обучение, което отговаря на индивидуалните нужди на всеки наш курсист. В света на бързите промени и глобалната комуникация, нашата мисия е да предоставяме знания и умения, които помагат на хората да се свържат, разберат и обогатят един друг.

Мотото ни е “Учи с удоволствие!”. Истински вярваме, че най-добрите резултати се получават тогава, когато са съпроводени с онова леко чувство на щастие, усмивка и усещане за напредък.

Това е и което искаме за всеки един от нашите курсисти.

Това е и начинът по който работим всеки ден.

Максимални усилия за Топ резултати

Всеки ден правим най-доброто, на което сме способни.

Съвременна методика за преподаване на чужди езици

Ученето на чужд език ще Ви даде възможност да се запознаете с нови светове и хора, да подобрите комуникативните си умения и да се чувствате комфортно във всяка точка на света.

Интерактивни технологии на обучение

Най-доброто време да започнеш да учиш чужд език е Днес. Без значение каква е цифрата на годините, никога не е късно да започнеш да развиваш Интелекта си.

Индивидуален подход към всеки от обучаващите се

Ученето на чужд език ще Ви даде възможност да се запознаете с нови светове и хора, да подобрите комуникативните си умения и да се чувствате комфортно във всяка точка на света.

Проследете нашия прогрес

Най-доброто време да започнеш да учиш чужд език е днес.

"20 години Интелект"

Най-доброто време да започнеш да учиш чужд език е днес.

Какво мислят хората за нас?

Нашите клиенти са нашето огледало. За нас е изключително важно да получим искрена обратна връзка за обучението при нас.

Клиент, завършил обучение по

Английски език, А2

Моята преподавателка е уникален професионалист! Идея/Препоръка - при обучаване на IT хора ( каквато е нашата група), може да се вкара модул, който липсва в стандартния учебник и програма, но би бил полезен от самото начало - за допълнително писане на мейли и информация, насочена към IT.

Клиент, завършил обучение по

Немски език, B2.1

Здравейте, Курсът е наистина полезен и добре организиран. Благодаря!

Клиент, завършил обучение по

Немски език, B1.2

Нямам препоръки, страхотни сте. Постигнали сте оптимално натоварване с две посещения седмично. Обема нов материал също е оптимален. За часа на приключване на занятията, ако имаме въпроси има удължение от няколко минути, което е положително. Съжалявам, че не ви намерих по-рано.

Клиент, завършил обучение по

Английски език, B1

Всичко беше изключително полезно за мен! Успях да подобря нивото си, а работата с преподавателката ми беше повече от удоволствие!

Клиент, завършил обучение по

Английски език, B2

Всеки урок беше полезен и преподаден с интерес за мен.

Клиент, завършил обучение по

Италиански език, А2

Нямам препоръки към школата. Доволна съм от курса и ще запиша следващо ниво.

Направи безплатен тест

Знаете ли, че можете да проверите съвсем неангажиращо своето езиково ниво? Това е нашият подарък за всеки човек, решил да измери нивото на знанията си по чужд език.

Започни сега