За нашия интелектуален екип в Интелект

За 23 години обучихме над 70 000 ученици, направихме свои клиенти едни от най-големите компании в България и Европа, създадохме екип от мотивирани и усмихнати преподаватели и затвърдихме фирменото си кредо “Учи с удоволствие!“.

  • Английски език за деца и възрастни
  • Индивидуално, групово и онлайн обучение
  • Систематизиран подход, пълен отчет за курса
23 години опит в преподаването

Нашата мисия

Ние в Интелект вярваме, че обучението по чужди езици е повече от просто придобиване на нови лексикални умения; то е поглед към света, откриване на разнообразни култури и традиции, и насърчаване на междукултурния диалог. Коректността, точността и професионализмът са в основата на нашата философия и образователна методика. Тези ценности ни водят във всяка една наша дейност, като гарантират, че всеки ученик получава най-висококачественото образование, подпомагано от посветени преподаватели, които споделят нашата страст към езиковото обучение.

Наша основна задача е предоставянето на консистентно, висококачествено обучение, което отговаря на индивидуалните нужди на всеки наш курсист. В света на бързите промени и глобалната комуникация, нашата мисия е да предоставяме знания и умения, които помагат на хората да се свържат, разберат и обогатят един друг.

Мотото ни е “Учи с удоволствие!”. Истински вярваме, че най-добрите резултати се получават тогава, когато са съпроводени с онова леко чувство на щастие, усмивка и усещане за напредък.

Това е и което искаме за всеки един от нашите курсисти.

Това е и начинът по който работим всеки ден.

Максимални усилия за Топ резултати

Всеки ден правим най-доброто, на което сме способни.

Съвременна методика за преподаване на чужди езици

ученето на чужд език ще Ви даде възможност да се запознаете с нови светове и хора, да подобрите комуникативните си умения и да се чувствате комфортно във всяка точка на света.

Интерактивни технологии на обучение

Най-доброто време да започнеш да учиш чужд език е Днес. Без значение каква е цифрата на годините, никога не е късно да започнеш да развиваш Интелекта си.

Индивидуален подход към всеки от обучаващите се

Ученето на чужд език ще Ви даде възможност да се запознаете с нови светове и хора, да подобрите комуникативните си умения и да се чувствате комфортно във всяка точка на света.

Проследете нашия прогрес

Най-доброто време да започнеш да учиш чужд език е днес.

"20 години Интелект"

Най-доброто време да започнеш да учиш чужд език е днес.

Какво мислят хората за нас?

Нашите клиенти са нашето огледало. За нас е изключително важно да получим искрена обратна връзка за обучението при нас.

Клиент, завършил обучение по

Немски език, B2.1

Здравейте, Курсът е наистина полезен и добре организиран. Благодаря!

Клиент, завършил обучение по

Немски език, А1.2

Най-полезни за мен бяха презентациите и допълнителните материали направени от преподавателя ми. Единственият учител, който някога съм имала и наистина се съобрази с индивидуалните ми нужди и не преподаваше шаблонно.

Клиент, завършил обучение по

Немски език, B1.2

Нямам препоръки, страхотни сте. Постигнали сте оптимално натоварване с две посещения седмично. Обема нов материал също е оптимален. За часа на приключване на занятията, ако имаме въпроси има удължение от няколко минути, което е положително. Съжалявам, че не ви намерих по-рано.

Клиент, завършил обучение по

Английски език, B1

Искам да изкажа огромната си благодарност към моята преподавател, благодаря за професионалното отношение, търпението и спокойствието. През цялото време беше много приятно за мен, не изпитвах притеснение и нещата се случваха с лекота. Благодарна съм и за безценните съвети и съпорта и искам да кажа, че обучението беше много полезно за мен. Ще препоръчам Intellect на всеки, който се интересува от езиково обучение. Благодаря Ви още веднъж.

Клиент, завършил обучение по

Английски език, А2

Най-полезно беше това, че общувахме основно на английски език, имахме възможност да слушаме и да се упражняваме да говорим.

Клиент, завършил обучение по

Немски език, А2.2

До момента съм впечатлена от търпението, отзивчивостта, старанието, усърдието и вниманието което получавам от нашата учителка. Изключителен преподавател, казвам го от позицията на учител с повече от 30 години стаж. Сърдечно благодаря! Не съм очаквала след двуседмично обучение да имам толкова познания и да развия умения за четене, говорене и писане на немски език.

Направи безплатен тест

Знаете ли, че можете да проверите съвсем неангажиращо своето езиково ниво? Това е нашият подарък за всеки човек, решил да измери нивото на знанията си по чужд език.

Започни сега