Кои сме ние? Езикови училища "Интелект"

Езикови училища Интелект е специализиран център за английски, немски, италиански, френски, испански и български език за чужденци. Фирмата функционира от 2000 година, като към момента е една от водещите сред образователните центрове и училища. Най-стойностната рекламна кампания, която центърът е реализирал е създадена от обучени в Езикови училища Интелект ученици: сигурна гаранция, че качеството което получават заслужава вниманието, времето и средствата инвестирани в учене.

Съвременните методики на обучение освен изключителния подход към индивидуалните способности на ученика бележат очевиден прогрес в езикознанието и културата. Ориентацията на Езикови училища Интелект е изцяло към курсове по петте основни европейски езици, защото когато детайлите са малко – вниманието е огромно. Именно това стои във фирмената политика на училищата: максимално старание от нас за максимален резултат. Ние във фирмата вярваме, че когато даваме много, Вие наистина получавате най-доброто.

За осъществяването на мисията си сме приготвили цял набор от таблици за анализ на успеваемостта на курсистите. Там най-точно може да се определи и види какъв точно успех и прогрес сме постигнели заедно. А при нужда и по преценка на преподавателя Ви се осигуряват безплатни консултационни часове, по време на които се изясняват непонятни или не дотам ясни моменти.

И не на последно място поставяме и парите Ви, защото услугата която предлагаме е достъпна за хора както с високи, така и с ниски доходи. Ами това на кратко. Ако наистина сте решили да направите нещо за себе си – заповядайте при нас. Ние имаме решение!

Ние имаме решение!

Езикови училища Интелект – 17 години опит в преподаването на английски, немски, италиански, испански и френски. Какво предлагаме:

- Съвременна методика за преподаване на чужди езици
- Интерактивни технологии на обучение
- Индивидуален подход към всеки един от обучаващите се
- Допълнителни консултации по време на обучението
- Бърза реализация на поставените цели

Нашата политика по качеството, може да откриете тук.

Как може да платите при нас Начини на плащане

Във всички филиали на езикови училища Интелект можете да заплатите по няколко начини:

  • директно в офис на училището
  • по банка към една от следните компании:
    • Агенция Интелект ООД; IBAN: BG41RZBB91551038256100
    • Интелект Корпорейшън ООД; IBAN: BG83RZBB91551001701476
  • с дебитна/кредитна карта
  • Easypay, ePay, bPay
  • PayPal
  • Чрез наложен платеж

Плащането на услуга към езикови училища Интелект се извършва след сключен договор и издаден платежен документ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0700 13002 или на e-mail: info@intellect.bg

Всички наши офиси Работно време

Централен офис - бул. Черни връх 70-72
Понеделник - петък - 09.00 - 19.00

Филиали на Интелект
Понеделник - петък - 09.00 - 18.30