Лятната програма за деца “English is fun” е един прекрасен и забавен начин децата Ви да учат английски и да надграждат уменията си по езика. Програмата е разработена в двуседмични модуи, за да е удобна за децата и за Вас – в случай на предвидени летни почивки имате възможност да запишете детето си в подходящ за Вас период. График на курса: Курсът е двуседмичен, с посещения в понеделник, сряда и петък, 2 учебни часа на посещение. Първата част от програмата ни е посветена на "създаването на истории”. Творческа дейност с децата, изцяло на английски. Втората част от курса е обвързан с писането. Обичайно, писането е онази част от езика, която се определя от децата като “скучна и задължителна”. Ето защо, във втори и пети урок на двуседмичния модул ще работим върху удоволствието от писането. Всички забавни истории заслужават да бъдат превърнати в проекти! Ето зашо трети и шести урок от курса са предназначени за проектна работа - визуализация на труда и уменията им. За кого е предназначен курсът? • Деца от 7 до 15 години, разделени в съответните групи; • Всички деца, които искат да се забавляват по време на лятото; • Децата, които искат да научат много и интересни неща за света;• Тези, които искат да практикуват вече научената лексика и граматика и да обогатяват речниковия си запас;

Какво ще можете след завършване на курса?

Какво ще можете след курса...

Учебни материали

Помагала за курса, които се използват по време на обучението по Детски летни курсове.

За нашите клиенти, които имат желание да се обучават, ние можем да предложим и индивидуално разработена програма и часове, Вие и учител, съобразено с текущото Ви ниво и внимателно разработено, за да постигнете исканите резултати и много повече. Ако проявявате интерес, прегледайте нашите страници относно индивидуално и онлайн обучение.

Всички наши курсове са съобразени с нивата по Европейската езикова рамка. Повече за нея и детайли за отделните нива, можете да прочетете тук.

Проявявате интерес или имате въпроси? Свържете се с нас на националния телефон: 0700 13 002 или оставете своите данни за връзка и ние ще Ви се обадим, за наша сметка.

12 посещения Брой посещения
5 теста Брой тестове
120 минути Ед. посещение
10 участници Брой участници
График на курсовете по английски език

Скоро започващи обучения