Курсове за деца Детски летни курсове

Курсът е подходящ за всички деца, които искат да се забавляват по време на лятото; децата, които искат да научат много и интересни неща за света; тези, които искат да практикуват вече научената лексика и граматика и да обогатяват речниковия си запас; малчуганите, които желаят да доразвиват говорните и комуникативните си умения.Курсът е подходящ за Вашите деца, защото: Предоставя интересни теми, които мотивират и провокират децата да говорят; Осигурява на децата пълноценен шанс за развиване на говорните умения чрез работа по двойки и по групи; Е изграден на база комуникативните методи на обучение, които съчетават различни техники и подходи, мотивиращи децата да комуникират; Предоставяната информация е богато онагледена, което подпомага мисленето. Хорариум: 60 уч.ч.(1уч.ч.=40 мин.)

Представеният конспект, описание и детайли за курсовете са съобразени с обучение в група във филиал на Езикови училища "Интелект". От 2000 година насам, успешно доказахме, че обучението в правилно разпределени групи от ограничен брой хора, е едновременно забавно и полезно, доказано повишавайки резултатите на нашите курсисти. Не на последно място, това Ви позволява да създадете контакти с хора, с близки до Вашите интереси.

За нашите клиенти, които имат желание да се обучават, ние можем да предложим и индивидуално разработена програма и часове, Вие и учител, съобразено с текущото Ви ниво и внимателно разработено, за да постигнете исканите резултати и много повече. Ако проявявате интерес, прегледайте нашите страници относно индивидуално и онлайн обучение.

Всички наши курсове са съобразени с нивата по Европейската езикова рамка. Повече за нея и детайли за отделните нива, можете да прочетете тук.

Проявявате интерес или имате въпроси? Свържете се с нас на националния телефон: 0700 13 002 или оставете своите данни за връзка и ние ще Ви се обадим, за наша сметка.

  • Офис Лозенец (бул. "Черни връх" 70-72, ет.1) Стартира на: 04.06.2018

  • Офис Лозенец (бул. "Черни връх" 70-72, ет.1) Стартира на: 09.07.2018

  • Офис Младост (ж.к. Младост 2, бул. "А. Ляпчев" 261А, вх.2, ет.1) Стартира на: 18.06.2018

  • Офис Витошка (бул. "Патриарх Евтимий" 45, ет.1, ап.1) Стартира на: 04.06.2018


Детайли за курса