Лятната програма за деца “English is fun” е един прекрасен и забавен начин децата Ви да учат английски и да надграждат уменията си по езика. Програмата е разработена в двуседмични модуи, за да е удобна за децата и за Вас – в случай на предвидени летни почивки имате възможност да запишете детето си в подходящ за Вас период. График на курса: Курсът е двуседмичен, с посещения в понеделник, сряда и петък, 2 учебни часа на посещение. Първата част от програмата ни е посветена на "създаването на истории”. Творческа дейност с децата, изцяло на английски. Втората част от курса е обвързан с писането. Обичайно, писането е онази част от езика, която се определя от децата като “скучна и задължителна”. Ето защо, във втори и пети урок на двуседмичния модул ще работим върху удоволствието от писането. Всички забавни истории заслужават да бъдат превърнати в проекти! Ето зашо трети и шести урок от курса са предназначени за проектна работа - визуализация на труда и уменията им. За кого е предназначен курсът? • Деца от 7 до 15 години, разделени в съответните групи; • Всички деца, които искат да се забавляват по време на лятото; • Децата, които искат да научат много и интересни неща за света;• Тези, които искат да практикуват вече научената лексика и граматика и да обогатяват речниковия си запас;

Учебни материали

Помагала за курса, които се използват по време на обучението по Детски летни курсове.

За нашите клиенти, които имат желание да се обучават, ние можем да предложим и индивидуално разработена програма и часове, Вие и учител, съобразено с текущото Ви ниво и внимателно разработено, за да постигнете исканите резултати и много повече. Ако проявявате интерес, прегледайте нашите страници относно индивидуално и онлайн обучение.

Всички наши курсове са съобразени с нивата по Европейската езикова рамка. Повече за нея и детайли за отделните нива, можете да прочетете тук.

Проявявате интерес или имате въпроси? Свържете се с нас на националния телефон: 0700 13 002 или оставете своите данни за връзка и ние ще Ви се обадим, за наша сметка.

12 посещения Брой посещения
5 теста Брой тестове
120 минути Ед. посещение
10 участници Брой участници