Schritte International, ниво А2.1 е курс, който има за цел да надгражда граматическите познания, с включени до този момент трите от общо четири падежни форми и да обогатява Вашия речников запас от думи, което ще Ви подготви да изразявате личното си мнение, да разказвате за минали случки и да съставяте сложно-съставни изречения.

Какво ще можете след завършване на курса?

  • можете да участвате в по-задълбочен неофициален разговор на разнообразни теми, както и да провеждате основен делови разговор
  • можете да оставяте и да прослушвате по-комплексни съобщения на телефонен секретар и да водите не само лична, но и основна служебна кореспонденция
  • можете да четете и разбирате статии и интервюта на основни теми
  • можете да направите поръчка в заведение и сте запознати с основни фрази и етикет при гостуване
  • можете да съставяте кратки бележки, писма, пощенски картички

Учебни материали

Помагала за курса, които се използват по време на обучението по Немски език, А2.1.

За нашите клиенти, които имат желание да се обучават, ние можем да предложим и индивидуално разработена програма и часове, Вие и учител, съобразено с текущото Ви ниво и внимателно разработено, за да постигнете исканите резултати и много повече. Ако проявявате интерес, прегледайте нашите страници относно индивидуално и онлайн обучение.

Всички наши курсове са съобразени с нивата по Европейската езикова рамка. Повече за нея и детайли за отделните нива, можете да прочетете тук.

Проявявате интерес или имате въпроси? Свържете се с нас на националния телефон: 0700 13 002 или оставете своите данни за връзка и ние ще Ви се обадим, за наша сметка.

10 посещения Брой посещения
9 теста Брой тестове
180 минути Ед. посещение
10 участници Брой участници