New English File Upper-intermediate поставя от самото начало на курса ясни цели по отношение на езиковите умения и точността в изказа. Нивото предлага много разнообразни възможности за усъвършенстване на езика в динамична среда. Забавлявайки се, ще постигате зададените по-високи цели откъм граматика и лексика. Ще Ви срещнем и с ново предизвикателство – интервюта на автентичен език от улицата, неадаптиран от авторите на учебника.

Какво ще можете след завършване на курса?

  • Използвате разнообразие от лексикални единици, за да опишете необичайни ситуации или изразите причините и последиците на даден проблем;
  • Подготвяте и правите презентации, представяте своите аргументи, отговаряте пълно и обосновано на зададените Ви въпроси и обсъждате абстрактни теми;
  • Използвате по-специфични граматични времена и структури и общувате на езика без да правите съществени грешки;
  • Говорите с ясно, естествено произношение и интонация, влагайки добър ритъм в изреченията;
  • Четете статии и доклади на съвременни и актуални теми и да изваждате и преразказвате съществената информация;
  • Слушате и разбирате в голяма степен разпространяваните в медиите репортажи, документални филми и интервюта;
  • Пишете детайлни текстове, синтезирате информация от няколко различни източника и давате оценка на доклад.

Учебни материали

Помагала за курса, които се използват по време на обучението по Английски език, B2.

За нашите клиенти, които имат желание да се обучават, ние можем да предложим и индивидуално разработена програма и часове, Вие и учител, съобразено с текущото Ви ниво и внимателно разработено, за да постигнете исканите резултати и много повече. Ако проявявате интерес, прегледайте нашите страници относно индивидуално и онлайн обучение.

Всички наши курсове са съобразени с нивата по Европейската езикова рамка. Повече за нея и детайли за отделните нива, можете да прочетете тук.

Проявявате интерес или имате въпроси? Свържете се с нас на националния телефон: 0700 13 002 или оставете своите данни за връзка и ние ще Ви се обадим, за наша сметка.

27 посещения Брой посещения
9 теста Брой тестове
122 минути Ед. посещение
10 участници Брой участници
График на курсовете по английски език

Скоро започващи обучения