Всеки урок в системата носи своето заглавие, но се състои от отделни секции които поглеждат на общата тема погледната от различен ъгъл. Тези секции подготвят за отделните части на изпитите на Cambridge University. Това дава възможност за гъвкавост на планирането на преподавателя и предлага разнообразиe в урока за учениците. Системата слага ударение на граматиката, лексиката и изпитния формат, което гарантира високата успеваемост на учащите.

Какво ще можете след завършване на курса?

фокус върху теми и упражнения свързани със стандартния изпитен формат

Учебни материали

Помагала за курса, които се използват по време на обучението по Сертификатен курс за FCE.

За нашите клиенти, които имат желание да се обучават, ние можем да предложим и индивидуално разработена програма и часове, Вие и учител, съобразено с текущото Ви ниво и внимателно разработено, за да постигнете исканите резултати и много повече. Ако проявявате интерес, прегледайте нашите страници относно индивидуално и онлайн обучение.

Всички наши курсове са съобразени с нивата по Европейската езикова рамка. Повече за нея и детайли за отделните нива, можете да прочетете тук.

Проявявате интерес или имате въпроси? Свържете се с нас на националния телефон: 0700 13 002 или оставете своите данни за връзка и ние ще Ви се обадим, за наша сметка.

27 посещения Брой посещения
0 теста Брой тестове
122 минути Ед. посещение
10 участници Брой участници