Курсове и обучения по

Немски език

Курсовете по немски език в Интелект са предназначени за възрастни и за деца. Ако не сте учили немски език, подходящият курс за Вас е немски А1. Ако вече имате познания, но не сте убедени какво е Вашето ниво по ЕЕР /Европейска Езикова Рамка/, то можете да се възползвате от нашите безплатни тестове за оценка на нивото.

Ако желаете да запишете детето си на немски език, необходимо е да направите консултация с наш методист, за да можем най-точно да определим неговото ниво и да го включим в курс, подходящ за него.
Курсовете по немски език най-общо се делят на три типа:

  • Курсове по общ немски
  • Курсове по специализиран немски
  • Курсове по бизнес немски

Важно е да знаете, че за да можете да изучавате специализиран или бизнес немски, Ви е необходимо ниво на владеене на езика B1. За да овладеете езика на Гьоте, времената в немския език, падежите и граматиката, като цяло, ще Ви е нужен курс по език, достатъчно гъвкав, за да Ви даде увереност в изучаването на материята и спокойствие при общуването.

За нас е удоволствие от 2000г. до днес да преподаваме успех на своите курсисти и все по-често да учим на немски вече техните деца. За повече информация се свържете с най-удобния за Вас филиал на Интелект.

Какво можем да Ви предложим?

Нашите курсове

График на курсовете по английски език

Скоро започващи обучения