Курсове и обучения по

Английски език

Курсовете по английски език в Интелект се предлагат в множество варианти. Предоставяме възможност на всеки наш курсист да учи английски в удобно за него време, в една от нашите шест локации.
Предлагаме английски език за:

 • Възрастни
 • Деца
 • Корпоративни клиенти
 • Ако сте възрастен и желаете да учите английски е необходимо да направите тест за определяне на ниво. Ако сте начинаещ в езика, то Вашето ниво за старт е А1. Курсовете по английски език най-общо се делят на три семантични групи:

  1. общ английски
  2. специализиран английски
  3. бизнес английски

  Курсовете за деца са предназначени за малчугани от 3 години до тинейджъри на 18. Всеки наш курсист получава безплатно определяне на езиково ниво, за да определим максимално добре нивото му по Европейска Езикова Рамка.

  Често ни задават въпроса дали е възможно човек да научи език, използвайки самоучител по английски. Смело можем да твърдим, че самоучителят е удобен и полезен, само ако имате вече изградено средно ниво на ползваемост, запознати сте със спецификата на езика и с особеностите му. Със сигурност, ако целите да научите добре времената в английския, ще Ви бъде полезно и ценно да се консултирате със специалист в областта.

  Ако сте решили да преминете езиково обучение при нас, с радост ще Ви консултираме и ще Ви предложим най-доброто обучение от което се нуждаете.

  Какво можем да Ви предложим?

  Нашите курсове

  График на курсовете по английски език

  Скоро започващи обучения